Nails | Semilac Racing Car 156 met Burgundy Wine 083

Gele nagels? Wie zou dat nou bedenken.. Dat dacht ik voorheen. Tot ik steeds vaker gele nagels voorbij zag komen. En dan niet geel van viesheid of resten oude nagellak maar geel als in echt geel. Ik besloot dan ook eens gek te doen en mijn nagels voor een deel, gecombineerd met paars (ook niet een combinatie die je als eerste zou bedenken toch?) geel te lakken. Of dit zo heeft uitgepakt als dat ik van te voren bedacht had vertel ik je vandaag. En ik laat het je uiteraard zien!

Nails, gelpolish, semilac

Ik ben al een tijdje geobsedeerd door oker geel. Ik vind dit zo’n toffe kleur. Dus toen ik een paar weken geleden een hele toffe gele kleur voorbij zag komen wist ik dat ik die zou gaan aanschaffen. Het heeft alleen nog even geduurd aangezien ik niet één kleur tegelijk ga bestellen maar liever een heleboel zodat er geen verzendkosten bij zitten. Dus toen het zover was bestelde ik deze lang gekoesterde geel. Maar of dit nou echt in de buurt van oker geel zou komen…?

Semilac Racing Car 156

Als je alleen al naar het potje zou kijken van deze mooie gele lak zou je even enthousiast zijn als ik toen ik hem binnen kreeg. Er zit namelijk een heel toffe gele sticker omheen (hoe noem je zoiets?) die de kleur laat zien. Alhoewel.. Achteraf gezien is de kleur toch iets meer echt geel op mijn nagels dan oker geel, haha. Maar toch, het ziet er heel tof uit!

Nails, gelpolish, semilac

Er werd geadviseerd, vanwege de sterke kleuren pigment om deze kleur in dunne laagjes (en zeer waarschijnlijk meerdere dan twee lagen) aan te brengen. Zo gelezen zo gedaan. En inderdaad nadat hij twee dunnen laagjes erop had zitten was hij nog niet goed dekkend. Maar na 4 dunne laagjes gelukkig wel. Achteraf is de kleur dus toch iets meer écht geel in plaats van oker geel waardoor hij iets meer opvalt als wat de bedoeling was. Wel vind ik het een hele mooie kleur en geeft dat aparts (datgene wat je eigenlijk niet zo snel zou doen) juist wel dat beetje extra. Nu wilde ik in eerste instantie alle tien de nagels deze kleur lakken maar tijdens het lakken kwam ik erachter dat dat misschien iets té enthousiast was..

Dus het werd een combi met Semilac Burgundy Wine 083

En ja, daar moet je van houden. Want paars en geel is juist geen combi waarvan je in de lucht zou springen omdat het zo vanzelfsprekend is. Tenminste, ik niet. En toch heb ik hem op mijn nagels. Dit komt denk ik ook omdat mijn moeder deze kleur paars al droeg en ik hem ook wel een beetje iets bordeaux rood in zich vindt hebben. En dat geeft die gele kleur juist weer een iets zachtere tint.

Nails, gelpolish, semilac

Deze kleur heb ik wel zoals gewoon met twee laagjes mooi dekkend gekregen. Ik vind hem wel wat stoers in zich hebben. En hij past wel mooi bij de herfst (al hebben ze het deze week wel weer over zomerse temperaturen?!).

Ja, maar om heel eerlijk te zijn; deze combi is één keer en nooit meer. Ik vind het mooi voor nu en heb geen zin om het eraf te halen, maar ik heb wel eens betere en passendere combi’s gedragen. En misschien komt het ook omdat de geel dus eigenlijk iets feller is dan ik had gedacht! Desalniettemin vind ik het wel twee hele mooie lakjes op zichzelf en kan ik ze je ook zeker aanraden als je nog een iets andere kleur zoekt! Voor nu ga ik nog even op jacht naar de echt oker gele kleur!

Wat vind jij van deze combinatie qua kleur? YAY or NAY?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.