Nails | Semilac True Pink 049 & Miss Of The World 109

Na mijn gefaalde combinatie van de vorige keer besloot ik het dit keer iets minder uitdagends op mijn nagels te doen. Iets dat ‘normaal’ is en dichter bij mij ligt. Als ik daar aan denk dan kom ik al gauw op roze uit. Ik ben nu eenmaal fan van roze nagels. Aangezien ik ook nog nieuwe roze glitterlak had liggen besloot ik die mooi te combineren. En over deze (wel geslaagde) combinatie wil ik het vandaag graag hebben!

Ik weet niet wat het is. Ik ben namelijk absoluut niet een meisje meisje maar toch vind ik roze nagels prachtig. En niet alleen de barbie roze maar ook de zachte roze of juist hele donkere roze tinten. I like it. En dus besloot ik deze keer (voor mij) weer op de gewone tour te gaan. Roze met een glittertje. En aangezien ik dus nog een nieuwe niet gebruikte glitter tussen de verzameling had staan was het een makkelijke keus. Alleen zou ik dan 1, 2 of alle nagels glitteren? Uiteindelijk besloot ik het bij één nagel te houden.

Semilac True Pink 049

Deze semilac roze kleur is een heel mooi écht roze kleurtje. Als in dat roze roze. Daarnaast dekt hij prima met twee subtiele lagen. Meer hoef ik er denk ik ook niet over te zeggen want de foto’s zeggen meer dan woorden!

Semilac Miss Of The World 109

Dan het mooi glitter lakje dat ik laatst kocht. Ik kocht hem omdat ik het wel weer tijd vond voor een mooi glitter lakje. En dat hij roze is geeft een groot pluspunt met zich mee. Ik lakte deze in één laag over de roze basis kleur heen. And I Like it!

De glitters zijn klein en subtiel maar toch ook wel heel gaaf aanwezig. Door dat hij wat donkerder is qua roze kleur krijgt het een beetje een 3D effect wat ik heel cool vind. En dit maakt deze combinatie toch net even wat meer af. Ik vind ze helemaal leuk!

Wat vind jij van deze roze combinatie?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.