Boeken | Onbreekbaar #2 Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman

JAAAA! Daar was hij eindelijk! Waar we, ik en misschien ook jij wel, na deel één geen afscheid konden nemen van Abbi En Ferdi mochten we nu weer gaan smullen met deel twee! Toen hij afgelopen week uit kwam wist ik niet hoe gauw ik er in moest beginnen. Want ging dit boek net zo goed als deel één zijn en wat zou de relatie van Abby en Ferdi gaan brengen?

gelezen, onbreekbaar 2, lisette jonkman

Ik weet niet hoe Lisette Jonkman het toch iedere keer weer voor elkaar krijgt, maar het is ook deze keer weer gelukt. Daarbij zijn Abby en Ferdi nog geweldiger geworden als dat ze al waren en heb ik weer keihard genoten van dit boek. En ik denk als je dat kan neerzetten, zo in een boeken serie, dat je dan echt wel iets goeds neer weet te zetten.

Waarom ik deel twee fijner vind dan deel één

Hoe fijn is dat je niet eerst weer kennis moet maken met de personages als je in een nieuw boek begint? En dat je gewoon moet verder gaan waar je bij deel één gebleven was? Echt hoor, geef mij wat dit soort boeken betreft maar vaker een serie. Dit leest zo fijn! Dus mijn conclusie is, nu ik dit zo schrijf, dat ik dit tweede deel misschien nog wel leuker dan deel één vindt. En dat zonder spoilers of tips van de sluier weg te geven!

Nog meer hartjes voor Abby en stiekem ook wel een beetje voor Ferdi

Deel twee brengt je nog dichterbij Abby en Ferdi. Gewoon omdat ze zo leuk zijn samen. Nu zal ik geen spoilers geven dus ga ik verder op de inhoud niet in. Maar geloof me; er gaan dingen komen.. Dit deel trekt je nog veel dieper in het leven van Abby en Ferdi. Het geeft je eigenlijk nog meer struggles waar je anders over na gaat denken. Wel moet ik eerlijk bekennen, nu ik hem uit heb, dat ik Ferdi iets minder leuk vind maar dat dat ook juist wel weer z’n charmes heeft. Zo leef ik nog een beetje extra met Abby mee. Met andere woorden; ik heb genoten van dit tweede deel en kan niet wachten op deel drie in September!

Heb jij deel twee van de Onbreekbaar serie al gelezen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.