Boeken | To be read in November

Vandaag is het 1 november! En dat betekent dat we weer een stapje dichterbij de feestdagen, einde jaar én het einde van de reading challenge zijn. Daarom neem ik jullie vandaag mee door mijn TBR lijstje van november én vertel ik jullie hoe het mijn Goodreads challenge er voor staat. Dus benieuwd welke boeken ik deze maand hoop te gaan lezen?

TBR november, boeken

Mijn Goodreads challenge so far

Nu moet ik wel even zeggen dat toen ik vorig jaar mijn Goodreads challenge doel stelde ik helemaal niet zoveel las als ik nu doe. Dus dat was eigenlijk gewoon een ‘we doen maar gewoon wat’. Inmiddels lees ik dus eigenlijk aardig wat én moet ik je zeggen dat ik best goed in de buurt kom van dat doel dat ik een jaar geleden gesteld had. Ik heb als doel 25 boeken in een jaar (wat voor nog grotere leesfans zeer waarschijnlijk echt een flut aantal is). Nu ik afgelopen week Onbreekbaar 2 uitlas zit ik nu op 21 boeken die ik gelezen heb. En daar zijn er nog een stuk of twee die niet op Goodreads staan die ik dan even niet mee tel. Wat betreft deze challenge moet ik dat wel gaan redden.

Mijn to be read list

Ja en dan de lijst die niet lang genoeg kan zijn. Welke boeken van dat lijstje wil ik in November gaan lezen? Er is zo veel keus! Want ik blijf deze lijst maar aanvullen.. Zal ik binnenkort dit lijstje ook eens met jullie delen? Voor nu heb ik er een paar waarvan ik denk dat ik dat in een maand wel red uitgezocht die ik deze november wil gaan lezen. Hier komen ze!

  • Uitzonderlijk van Colleen Hoover

Dit is een boek dat ik vorige week binnen kreeg van Zomer en Keuning en waar ik heeeeeeeel nieuwsgierig naar ben. Ik ben sowieso al groot fan van alles wat Colleen schrijft dus ook naar dit boek en dat ondanks dat ik wat matige recensies uit Amerika heb gelezen.. Ik ben nu ergens halverwege hoofdstuk 3 nu ik dit schrijf (zondag) en moet zeggen dat ik de Colleen Hoover flow nog niet voel. Althans niet zoals bij haar andere boeken. Maar ik houd goede hoop! Zodra deze uit is kun je over dit boek een recensie verwachten!

  • Showstopper – Harley Barker

Ik ben een paar weken geleden al in dit boek begonnen maar omdat er toen andere boeken tussendoor kwamen die ik eerst wilde lezen ben ik er nog steeds niet klaar mee. Dit boek wil ik toch echt deze maand wel even uit lezen. Heb er zoveel goeds over gelezen dat ik niet snap dat ik hem nog niet uit heb, haha.

  • Obsidian – Jennifer L Armentrout

Nog zo’n boek wat ik al een tijdje op de plank heb liggen. Aan deze serie wil ik eigenlijk wel heel graag beginnen. Al ben ik er stiekem al een klein beetje aan begonnen maar komt dat weer niet goed uit met Showstopper #firstworldproblems. Dus ik wil eerst Showstopper uitlezen en dan deze erachteraan gooien.

  • Royals 4, verlangen – Erin Watt

Jaaaa! Een boek waar ik ook heel erg hard naar uit kijk is dit vierde deel van de heerlijke Royals serie! Waar je wel niet naar uit kunt kijken, haha. Maar oké. Ja vandaag over 6 dagen (7 november dus) verschijnt dit deel. En misschien red ik het niet om dit boek deze maand nog te lezen, maar als het even kan… We gaan het zien!

Het zijn 4 boeken geworden waar ik wel heel erg naar uitkijk. En misschien dat ik het mezelf lekker moeilijk ga maken en het gewoon ga combineren. Want alleen Uitzonderlijk heb ik als Paperback en aangezien ik het zonde vind om die in mijn tas overal mee heen te slepen.. Kan ik mooi in Showstopper verder die ik digitaal heb. Of In Obsidian.. Of misschien moet ik het gewoon maar één voor één lezen? Tja, ik ben er geloof ik nog niet helemaal uit.

Welke boeken staan er op jou TBR voor november?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.