Nails | Semilac Army Green 151 en Kaymak Sweet 186 

Ik had eigenlijk een donkere combinatie op met blauwe glitter. Maar die heeft het niet lang vol gehouden en is vervangen door een combinatie die ik al een tijdje in mijn hoofd had; Army Green met Kaymak Sweet van Semilac. Met andere woorden; de échte Oker geel met dé kleur van dit moment; leger groen. Benieuwd naar deze combinatie?

Ik weet niet precies waar hij vandaan kwam; maar ineens was daar het idee. En toevallig, zonder dat ik het wist, had mijn moeder de dag voor ik het besloot te doen, ook deze kleuren combinatie op gedaan.    Twinning! Helaas had mijn moeder voor ik een foto kon maken het er alweer af gehaald.. Maar goed, gelukkig kan ik deze mooie combinatie wel nog even met jullie delen. Want wauw; I LOVE IT.

Semilac Army Green 151 en Kaymak Sweet 186

Weten jullie nog dat ik de vorige keer dacht een oker gele kleur (omdat ik dat dus een ontzettend toffe kleur vind) had gekocht? Klik hier. Deze keer heb ik dus een andere geel die wél meer in de oker geel richting gaat. En wat vind ik dat cool!

Kijk nou hoe tof! En dan in combinatie met deze groene kleur.. Oh echt ik heb een nieuwe favoriete gevonden hoor! Het enige min puntje is dat de gele lak langer onder de lamp moet omdat hij zo sterk gepigmenteert is én dat hij best wel trekt en langzaam dekt. Dit maakt dat je met dunne laagjes moet werken en het allemaal dus twee keer zo lang duurt.

Maar goed, als je dan ziet wat je er voor terug krijgt… Ja dit is de combinatie die ik zocht. Zo cool! Hij glimt en is, na die 4746 lagen gewoon heel mooi dekkend en écht oker geel.

Mét glitters

Natuurlijk kon ik het niet laten om weer  met glitters te gaan strooien. Want ja, ik heb ooit een Sh*tload aan glitters via AliExpress besteld en die moesten toch ook een keer gebruikt en getest worden.. Zo bedacht zocht ik een gele glitter en strooide ik die in de plaklaag van mijn top coat. Ik harde deze uit en sealde hem met nog twee lagen top coat. En eerlijk: I love it, again.

Een samenvatting van dit artikel zou kunnen zijn: Verliefd op je nagels. Want ja, dat ben ik en dat heb ik zo’n 476 keer herhaald. En nu hoop ik dat jij ook zo verliefd bent als ik ben op deze combinatie. Want dat is hij zeker waard!

Wat vind jij van deze combinatie?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.