Boeken | Recensie: Vecht voor jou – Emma Anna

Afgelopen weekend kwam ik in gesprek met Aera (@boekenlezenisleuk) via Instagram over het schrijven van recensies voor een blog. Ze wilde dit wel graag proberen maar heeft zelf de motivatie niet om een blog bij te houden. Zo kwamen we op het idee om het eens op La Bella Fleur te proberen. Diezelfde dag ontving ik nog haar enthousiaste recensie over het nieuwe boek van Emma Anna: Vecht voor jou. Benieuwd waar dit boek over gaat en wat Aera er van vond? Ze vertelt het je!

Boeken, recensie, Emma Anna, vecht voor jou

Van Emma Anna kreeg ik de kans om haar nieuwe boek Vecht Voor Jou een recensie te geven. Eigenlijk had ik het boek gewoon in één dag willen uitlezen. Helaas was dat niet mogelijk, maar heb hem wel in 3 dagen uitgekregen. De eerste bladzijde. Wow! Wat een begin! Ik werd al meteen meegenomen in het verhaal en door dat begin kreeg ik al een empathie voor de hoofdpersoon. Emma Anna heeft het met dit begin spannend gemaakt waardoor ik meteen verder wilde lezen. Ik wil Emma Anna bedanken dat ik haar boek mocht recenseren!

Waar Vecht Voor Jou over gaat

De jonge Hannah Mackenzi is opzoek naar nieuw werk, na een vervelende, gewelddadige relatie. Haar grootste droom is om bij een uitgeverij te gaan werken. Hannahs passie is lezen dus dat matcht wel bij elkaar! Echter loopt het allemaal een beetje anders dan gedacht. Want wat als je ineens een sollicitatiegesprek hebt met de baas van de uitgeverij, die ook nog eens erg aantrekkelijk is?

Waarom ik Vecht Voor Jou aanraad

Ten eerste laten we is ingaan op de schrijfstijl van Emma Anna. I love it! Wat een schrijfstijl…. Het is niet te langdradig maar ook niet te simpel, gewoon precies goed. Emma Anna neemt je echt mee in het verhaal, waardoor je goed kan meeleven met de personages en je het gevoel krijgt dat jij er ook deel van uitmaakt. Daarnaast is het boek ook echt far van voorspelbaar. Elke keer weer een verrassing als er wat gebeurd. Dat had ik echt niet zien aankomen. Die verrassingen maken het leuk, daardoor wilde ik telkens doorlezen. Er is ook een sterke chemie tussen de personages vanaf het begin. Echter hebben ze dat zelf nog niet door en vanwege bepaalde redenen houden ze de boot een beetje af. Hannah heeft haar pijnpunten, maar haar baas Luc ook..

Ik wil weer méér lezen

Heel lang was ik gestopt met lezen, maar dit boek heeft er zeker voor gezorgd dat ik weer door wil! Ik werd er gewoon zo in meegenomen dat het boek en de personages steeds in mijn hoofd zaten en ik daar ook veel mee bezig was. Daarnaast is Emma Anna goed bereikbaar waardoor je alles met haar kon bespreken, zo fijn! Voor de lezers die deze mening delen; er komt ook een deel 2 van Vecht Voor Jou waar ik erg naar uitzie! Dit boek heeft me heel veel gebracht en dat ga ik niet zomaar vergeten. Ik zie zeker uit naar deel 2 van Vecht Voor Jou, waar Emma Anna nu nog druk mee bezig is. Even wachten dus…. maar dat heb ik er wel voor over!

Ga jij Vecht Voor Jou ook lezen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.