Boeken | Gelezen: Royals #4 – Verlangen door Erin Watt

Hij. Is. Uit. Ohmygod. Het schrijvers duo Erin Watt is, wel bekend door de voorgaande delen, een ster in het schrijven van Cliffhangers en ook dit keer lukte het weer. Want echt, ik had zo hier en daar wel eens mijn vermoedens maar deze zag ik dus écht even niet aankomen.. Benieuwd wat ik buiten de overweldigende cliff van het vierde deel vind?

Ik ben niet klein, ik ben alleen maar verticaal gehandicapt – Hartley

Ik had er zin in. Héél veel zin in dit vierde deel en was ook benieuwd naar wat dit deel over Easton zou brengen. Mijn verwachtingen lagen dus vrij hoog. En ondanks dat het lezen niet zo heel voorspoedig ging, wat trouwens absoluut niet was omdat ik het boek niet leuk vond, heb ik hardop genoten van dit boek!

Waar Royals #4 – Verlangen over gaat

In het vierde deel volgen we Easton. De derde broer en daarmee de soort van middelste van de gebroeders Royal. In de voorgaande delen kennen we hem van de soms wat onhandige momenten en het feit dat hij aardig wat drank achterover kan gieten waardoor hij nog onhandiger wordt.. In dit deel komen we erachter wat er allemaal in Easton zijn hoofd omgaat en zien we hoe hij kennis maakt met Hartley (Har-har; ik heb helemaal krom gelegen om dat stukje!) en hoe dit de nodige drama meebrengt. Kortom; weer een heerlijk en toch ook wel anders Royals boek met geld, idiote drama’s en mét een cliffhanger!

Wat ik van dit deel over Easton vond

Vanaf het begin ben ik groot fan van Reed en Ella. Die band tussen die twee, het ongewone leven dat ze leidde en alles wat daar bij komt kijken; I love It. Ik was dan wel een beetje bang wat dit boek over Easton zou brengen omdat ik dacht dat er niet aan Ella en Reed getipt kon worden. In die zin is dit ook niet gebeurt, maar ik heb wel een compleet ander beeld van Easton gekregen. Waar hij in de voorgaande delen een beetje de ‘irritante’ is, kom je er in dit deel achter waarom dit zo is.

En eigenlijk dat daar nog zoveel meer achter schuilgaat als wat je van te voren dacht. Of tenminste, dat had ik. En ja, dan hebben we die ge-wel-di-ge cliffhanger. Eentje die ik niet zag aankomen en die alleen Erin Watt zo kan maken dat hij bizar is. En écht bizar. Ja, ook dit deel hebben ze weer geweldig neergezet. En ik heb genoten! Ik kan niet wachten tot het Februari is wat dan komt deel 5 uit!

Ben jij al fan van De Royals?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.