Boeken | Gelezen: Onbreekbaar #3 Op gevoel – Lisette Jonkman

Oke, dat was hem dan. De Onbreekbaar trilogie van Lisette Jonkman is met het uitlezen van deel drie klaar, over en uit. En dat vind ik stom. Want nu kan ik niet meer genieten van Abby en Ferdi en alles wat daar bij komt kijken. Gelukkig mag en kan ik jullie met deze recensie nog even meer over dit laatste deel vertellen en waarom je deze trilogie écht gewoon even moet lezen.

Ik moet je eerlijk bekennen: vanuit de boeken rondom Lucy en de nerds uit het Fort, Verkikkerd en Verslingerd, vond ik Ferdi echt niet leuk en wist ik ook niet goed wat ik van Abby moest verwachten. Dus toen deze Trilogie begon was ik wel heel nieuwsgierig maar was ik ergens ook een beetje huiverig. Gelukkig waren deze gedachten misplaatst. Want Lisette heeft deze personages in zo’n ander daglicht gezet! Kortom; ik ben in love met Abby en Ferdi!

Waar Onbreekbaar 2 is geëindigd gaat onbreekbaar Op gevoel door

Het mooie aan zo’n serie/trillogie is dat je verder gaat waar je gebleven was in het voorgaande deel. Dus waar deel twee is geëindigd gaat dit derde deel gewoon door. Zo gaat Abby in dit deel voor Victoria Secret als Angel naar Dubai en moet Ferdi zich hervinden in de situatie zonder Abby. Je wordt meegesleurd in Abby haar modellen carrière en beleefd zo de ups and downs van de Modellenwereld. En eerlijk; ik vond het interessant aangezien dit absoluut een ver van mijn bed show is. En ja.. Wat Ferdinand (wat een heerlijk bekakte naam is dit toch eigenlijk) betreft.. In eerste instantie begon ik hem juist meer weer niet leuk te vinden. Gelukkig blijft dit niet zo. Want ook mijn hart ging weer harder kloppen en ik kreeg weer positieve hoop.

Ik wil meer, meer, meer!

Ja en dan te bedenken dat het nu klaar is. Hoe rustig ik ook gelezen heb; er was een eind dat steeds dichterbij kwam. Hoe stom ik het ook vond, ik wilde toch ook wel weten hoe het af zou lopen tussen Ferdi en Abby. Gelukkig heeft Lisette hier weer genoeg kersen op de taart weten te zetten. Want er zitten me er een paar heldendaden in.. Oefh. Ik sprong nog net niet uit elkaar; zoooooo leuk! En dan mogen we de tweeling Otto en Anjo niet vergeten. Want hoewel ik ze denk ik in het echt niet zou kunnen uitstaan heb ik echt in een deuk gelegen door hun acties. En vooral bij de ‘door de deur’ acties liepen de tranen van het lachen over mijn wangen. Heerlijk! Met andere woorden; het verhaal van Abby en Ferdi is dan wel klaar maar ik ben nog lang niet klaar. Ik wil meer, meer en nog meer! Gelukkig komt Verknocht er bijnaaa aan (al duurt het tot april nog wel even) en stiekem hoop ik dan ook nog wat over deze heerlijk personages te lezen. Maar ik schat zo dat dat wel goed komt..

Met andere woorden; als je nog niet aan deze serie bent begonnen of het derde en laatste deel nog niet hebt gelezen; breng daar nu per direct verandering in want Oh; je gaat genieten. Tenminste, dat is wat ik deed.

Dankjewel Lisette voor deze heerlijke Trilogie. Zonder jouw geweldige verhalen over Ferdi en Abby had ik Ferdi nog steeds een arrogante … (vul zelf maar in) gevonden en Abby links laten liggen. Maar ook zij hebben, nu net als Lucy, een speciaal plekje in mijn boekenhart<3.

Lees hier de recensie van deel 1 en deel 2.

Heb jij de geweldige Onbreekbaar Trilogie al gelezen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.