Boeken | Gelezen: Een Onverwachte Kerst – Natalie Cox

Kerstboeken had ik eigenlijk nog niet in de kast staan. Dus toen ik zag dat Een Onverwachte Kerst en Een Dag In December eraan kwamen werd ik gelijk al enthousiast. Inmiddels heb ik Een Onverwachte kerst uitgelezen en vertel ik je vandaag graag wat ik er van vond!

Boeken, kerst boeken, Een onverwachte kerst,

Waar Een Onverwachte Kerst over gaat

Een Onverwachte Kerst  verteld het verhaal van Charlie die door een explosie boven haar apartement tijdelijk thuis kan wonen. Haar moeder komt met het geweldige idee om even bij te komen bij haar Nicht Liz op het platteland. Die een hondenhotel onderhoud. In een, op dat moment, besneeuwd oord. En natuurlijk moet Liz toevallig weg en laat ze onverwachts alles over aan Charlie die eigenlijk helemaal niks met honden heeft.. Gelukkig woont er een nogal norse maar leuke dierenarts in het dorp die niet staat te springen om een oogje in het zijl te houden. Met andere woorden; dit kerstige vehaal kan niet missen!

Wat ik van Een onverwachte kerst vond

Ja en dan heb je dit boek uit. En toen moest ik echt even nadenken wat ik er nu eigenlijk van vond.. Want ja, ik vond het een leuk verhaal. Er zaten lachwekkende momenten in en ik kon me best wel identificeren met Charlie.. Maar of dit echt was wat ik er van verwacht had, nee. Het verhaal was leuk, ook wel zoetsappig en perfect voor kerst maar daar is wel alles mee gezegd. Ik namelijk miste wel een beetje diepgang. Ik had wat meer over de personages willen weten en een beetje meer spanning tijdens het ‘spannende’ moment had ook niet verkeerd geweest. Al met al een fijn kerstig boek voor tussendoor maar zeker niet eentje waar je heel veel van hoeft te verwachten of bij weg denkt te zwijmelen.

Ik geef dit boek 3/5 sterren.

Heb jij dit kerstige boek al gelezen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.