Gelezen | #wachtopmij 6: Vertrouw op mij – Jennifer L. Armentrout

Ik heb het zo lang mogelijk uitgesteld maar nu is het toch echt zo ver. Ik las de afsluiter van de #wachtopmij serie ‘Vertrouw op mij’ van Jennifer L Armentrout uit. Of dit een waardig laatste deel is en wat ik er uiteindelijk van de gehele serie vond vertel ik je in deze recensie!

gelezen, recensie, jennifer l armentrout, wachtopmij, vertrouw op mij

Waar ‘Vertrouw op mij’ over gaat

In ‘Vertrouw op mij’ volgen we Jillian en Brock. De twee personages die het laatste in de serie erbij komen maar die daardoor niet minder hebben meegemaakt of mee maken. Sterker nog; het is allemaal maar wat. In dit laatste deel neemt Jillian een grote stap; ze gaat eindelijk in het familie bedrijf van haar vader werken. Wat ze alleen nog niet weet is dat Brock, die jongen waar ze zowaar mee opgegroeid is en jaren verliefd op was, boven haar komt te werken. En dat nadat ze elkaar 6 jaar na die ene avond niet meer hebben gezien..

Wat ik van ‘Vertrouw op mij’ van Jennifer L armentrouw vond

Ohmygod. Wat heb ik ook weer van dit boek genoten. Het ging voor mijn idee niet snel genoeg (maar misschien was dat ook wel goed want dan kon ik nog langer weg zwijmelen) maar toch heb ik echt weer genoten. Ik merkte wel, omdat deze personages in deel 5 een wat kortere aanloop hebben, dat ik er echt even in moest komen. En misschien ook wel met Jillian en Brock moest mee groeien. Juist omdat hun verhaal weer totaal anders is dan de voorgaande verhalen. Maar daardoor niet minder lekker. Want net zoals bij de andere delen weet Jennifer hier weer een soort spreuk overheen te gooien waardoor je niet kunt stoppen. Je wilt weten wat er in het verleden is gebeurt en hoe dit uiteraard afloopt.

En die chemie tussen Jillian en Brock; om kippenvel van te krijgen. Zo écht en rauw maar tegelijkertijd ook zo mooi en zalig om te lezen.. Daarnaast speelt dit deel zich ook 6 jaar later af van deel 5 waardoor de personages uit de voorgaande delen een heel ander leven hebben. Dat vond ik heel erg tof om te lezen. Ik zal geen spoilers geven maar ik denk dat als je deel 5 hebt gelezen je wel een flauw vermoeden kunt hebben..

Dus Fleur, was dit een waardige afsluiter en is de serie nog steeds aan te raden?

HELL YEAH! Zoals ik al zei heb ik genoten van dit laatste deel en vond ik hem ook zeker de juiste afsluiter. Een frisse afsluiter omdat ze wat verder weg van de andere delen staan. En dat maakt ook dat ik deze héérlijke serie zo hard kan aanraden. Alles komt er in voor en zoals ik ook al vaker heb geroepen; dan denk je alle drama te hebben gehad en dan komt er wel weer in een nieuw deel iets nog veel heftigers voorbij. Kortom; de juiste ingrediënten voor kippenvel momenten, héél véél liefde en levens struggles vind je zeker weten in deze serie<3.

En voor de liefhebbers, hier onder de #wachtopmij serie op volgorde! Al kun je ze ook los van elkaar lezen. Maar omdat er soms, op de achtergrond, wat personages terug komen is het wel leuker om hem op volgorde te lezen want dan ‘groei’ je ook met de personages mee!

Alle delen zijn inmiddels toegevoegd aan het KOBO plus abonnement, dus als je daar lid van bent weet je denk ik wel wat ik je kan aanraden te doen:-).

Heb jij de #wachtopmij serie van Jennifer L. Armentrout al gelezen?

Aan deze blog zijn affiliatie linken toegevoegd

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.