Boeken | Recensie: Droom van verlangen – Robyn Carr

Van Harper Collins kreeg ik het nieuwste boek van Robyn Carr een Droom van verlangen opgestuurd. Een boek waar ik wel nieuwsgierig naar was. Inmiddels zijn we een kleine anderhalve week verder en heb ik hem uit. Benieuwd of dit verhaal in de smaak is gevallen en waar dit boek over gaat? Ik vertel het je in deze recensie!

Droom van verlangen, boeken, recensie, harper collins

Waar een Droom van verlangen over gaat

In dit 9de deel van de Thunder Point serie (waar ik vóór dit boek nog nooit van gehoord had) volgen we Lin Su en haar zoon Charlie. Lin Su is gewend om alles volgens haar plan te doen. Dat maakt dat ze ondanks de zorg voor haar astmatische zoon, de financiële zorgen en haar drukke baan niet open staat om van andere hulp te krijgen. Dan komt de knappe triatleet Blake Smiley in het dorp wonen en biedt hij aan om Charlie te helpen met zijn astma. Wanneer er meer blijkt te spelen tussen Blake en Lin Su is ze er niet meer zo zeker van of ze de controle nog wel in handen heeft..

Wat ik van een Droom van verlangen van Robyn Carr vind

Dit hele boek heeft mij vanaf het begin af aan verrast. Het begon al met het feit dat ik door de fijne schrijfstijl van Robyn Carr werd meegesleurd. Daarnaast is het ook nog eens een heel fijn verhaal. Een verhaal dat zich afspeelt in een mooi gebied en dat vol zit met verschillende mooie personages. En daarnaast vind ik de wilskracht die Lin Su uitstraalt ook heel mooi. Ik vind het mooi om te lezen hoe hard ze hier mee struggelt maar tegelijkertijd heel goed weet wat er speelt en haar tegenhoud om dingen anders te doen.

Dit is zo’n verhaal waardoor je, ondanks de problemen die de personages doormaken, zin krijgt in de vakantie. En in het mooie weer. Eigenlijk, toen ik er verder over na ging denken, hoort dit verhaal denk ik wel thuis in het rijtje van Chesapeake shores. Want daar zijn de personages en de omgeving ondanks de problematiek ook perfect. En zo komt het in dit verhaal ook over!

Kan ik een Droom van verlangen aanraden?

Ik denk dat een Droom van Verlangen van Robyn Carr zeker een aanrader is voor de vakantie periodes. Het heeft de nodige problematiek, een fijne schrijfstijl en een hele fijne omgeving waarin dit verhaal zich afspeelt waardoor je je er helemaal in kunt verplaatsen. En ja, soms ging ik mij bijna irriteren aan de wilskracht van Lin Su maar gelukkig gaf Robyn Carr er dan precies op het juiste moment weer een draai aan. Dus ik kan hem je wel aanraden. En helemaal als je even opzoek bent naar een fijn verhaal voor tussendoor of tijdens (hopelijk) het (ooit weer) mooie weer.

Ik geef dit boek 4 sterren.

Ben jij al bekend met de boeken van Robyn Carr?

Ik kreeg dit boek ter recensie opgestuurd.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.