Boeken | Geluiserd: Royals #5 Gevaar – Erin Watt – Recensie

Ohmygod, ineens was het klaar. Ik had het eigenlijk helemaal niet door tot ik besefte dat dit wel eens het einde van het boek én de serie kon zijn. En toen.. Inderdaad; de stem gaf aan dat het boek klaar was. Wat ik van dit laatste deel van de Royals vond dat vertel ik je graag!

Geluisterd, recensie, de royals, erin watt, Gevaar

Waar Royals #5, gevaar van Erin Watt over gaat 

Net zoals als in de voorgaande delen begint ook dit deel weer waar deel 4 is geëindigd. En dat was me nog een aardige cliffhanger. In dit vijfde deel kijken we vanuit Hartley’s en Easton’s perspectief. En dat komt met Storytel nog beter uit omdat Hartley door een vrouw wordt verteld en Easton door een man wordt voorgelezen. Hartley moet haar leven weer op de rails zien te krijgen na de nogal dramatische gebeurtenis. Alleen weet ze niet wie te vertrouwen en moet ze er achter kan komen wie de waarheid verteld..

Wat ik van dit laatste deel van de Royals vond

Oke, eerlijk is eerlijk; ik had de Royals flow niet gelijk te pakken en het heeft even moeten duren. Misschien omdat ik hem via Storytel luisterde en het boek niet las of omdat het gewoon een hele andere soort rode lijn heeft als de voorgaande delen. Desalniettemin, toen ik hem eenmaal had gevonden en er in zat was het heerlijk. Het heeft de Royals ingrediënten en ergens ook nog wel iets meer diepgang. En de voelt de Royals veranderen, op een goede manier. Iets.. Ja, misschien wel volwassener. Voornamelijk Easton. Heerlijk hoe hij weer is neergezet. En dan het einde. Oh jongens, ik heb de laatste minuten met een big smile naar mijn werk gereden. Wat een heerlijk en verdiend einde van deze geweldige serie! I love it!

En gelukkig komt er nog een 3,5 deel aan over Gideon en Savannah! Dus helemaal zijn we nog niet van de Royals af. En tot die tijd kun je hier mijn recensies van de andere Royals lezen!

Ik geef dit deel 5 sterren!

Heb jij dit laatste deel van de Royals al gelezen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.