Boeken | Recensie: Zonder mij – Dani Atkins

Een paar weken geleden ontving ik het nieuwste boek van Dani Atkins: Zonder Mij. Een boek, zoals de achterflap verklapte, waar een doos tissue’s geen overbodige luxe zou zijn. Ik kan je vast verklappen; daar is geen woord van gelogen! Wat een verhaal! Ik vertel je meer in deze recensie!

recensie, boeken, zonder mij, dani Atkins

Waar Zonder mij van Dani Atkins over gaat

In zonder mij maken we kennis met Maddie die op het punt staat om, met het kindje dat in haar buik groeit, ja te zeggen tegen haar grote liefde. Alles loopt op rolletjes noodlot door een ongeluk haar hele leven op zijn kop zet. Als Maddie zes jaar later uit haar coma ontwaakt is alles anders en moet zij haar leven weer op de rails zien te krijgen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar als alles niet meer hetzelfde is als jouw laatste herinnering?

Wat ik van Zonder mij van Dani Atkins vond

Met stip op één; het verhaal vond ik heftig. Nee ik vind hem heftig mooi en uiteindelijk toch ook wel weer verdrietig. Maar dat was niet vanaf het begin. Want ik voelde wel vanaf het begin dat het een wat zwaarder boek zou worden, maar halverwege vond ik hem wat langdradig en toch vielen uiteindelijk alle puzzelstukjes, die door het hele boek door zaten, op een pijnlijke manier in elkaar. Dat maakt dat ik voornamelijk tijdens de laatste paar hoofdstukken er he-le-maal in zat, keihard met de personages (die trouwens stuk voor stuk zó sterk zijn) mee leefde en er toch ook wel van genoot. Uiteindelijk heb ik hem ook met een bijzonder grote brok in mijn keel uitgelezen en was ik er ook wel even stil van. Want wanneer je denkt dat het niet beter of juist erger kan gebeurt het toch. En nu, achteraf gezien, gebeurt dat het hele boek lang (428 blz).

Kortom: Ja, ik kan hem je aanraden. Maar die doos met tissue’s is ook zeker fijn om erbij te hebben. Want echt dit boek zit me een partij vol emoties. NIET NORMAAL. En sterk dat het verhaal is.. BIZAR.

Ik geef dit boek 5 sterren!

Ben jij al bekend met de boeken van Dani Atkins?

Dit boek kreeg ik opgestuurd

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.