Boeken | Recensie: Verknocht – Lisette Jonkman

Hij is uit. En dat is me wat… Ik ben, na lang verheugen, voor de allerlaatste keer de wereld van Lucy en de nerds uit het fort ingedoken. Ik heb genoten maar voel me, omdat het nu écht klaar is, wel een beetje leeg. Gelukkig kan ik hier nog even wegdromen over hoe heerlijk deze boeken waren en hopelijk jou net zo nieuwsgierig en enthousiast maken over deze serie als ik ben. Want ik vertel je graag wat ik van dit laatste deel van de trilogie vond!

Verknocht, lisette jonkman, boeken, recensie

We hebben er een tijdje op moeten wachten maar dat was het wachten zeker meer dan waard. Want wat een einde! Ik was en ben nog steeds van mening dat ook jij dit boek (of eigenlijk deze 3 boeken) heerlijk gaat vinden. Met dit laatste deel als kers op de taart is dit dan ook zeker een meer dan waardig einde!

Verknocht, lisette jonkman, boeken, recensie

Waar gaat Verknocht van Lisette Jonkman over

In dit laatste deel van de verkikkerd, verslingerd en dan nu Verknocht trilogie mogen we weer even in het leven van Lucy en de nerds uit het fort duiken. En wel te beginnen gaan we mee naar Toscane waar Lucy de visagie van een echte filmster mag gaan doen. Maar wat moet je doen als deze filmster je ineens wel heel veel aandacht geeft? En wat als de relatie met Olivier ineens toch niet jé van het lijkt? Of als het plannen van de bruiloft niet zo gaat als Lucy voor ogen heeft? Kortom; je wordt gewoon weer helemaal in het leven van Lucy gesleurd en kan hardop mee genieten met dit heerlijke verhaal!

Wat ik van Verknocht vond

Ik zal met één woord beginnen: HEERLIJK! Ik heb er (hardop) van genoten en weer de nodige momenten in een deuk gelegen. Lucy is weer helemaal Lucy met haar geniale onhandige en schattig momenten. Ik blijf het bizar vinden hoe goed en sterk Lisette de humor op papier weet over te brengen. Ja, wat ik zeg; héérlijk!

Daarnaast is dit ook gewoon echt een waardig einde. Zowel voor Lucy, als voor Kikker, de rest van de nerds uit het fort, Ferdi (oh stiekem…..) en Aris. En dat maakt dat ik er, uiteindelijk, toch vrede mee heb. Maar een vervolg over hoe hun leven er bijvoorbeeld 10 jaar uit ziet is natuurlijk altijd van harte welkom;-).

Voor de kobo plus lezers: Verknocht kun je ook met je Kobo Plus abonnement lezen!

Heb jij de verkikkerd trilogie al gelezen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.