Boeken | Recensie: De Hot Daddy List – Madelein Kerseboom

Hij stond al een tijdje op mijn lijstje en nu kon ik spontaan niet langer wachten. Ik las De Hot Daddy List van Madelein Kerseboom en vertel je maar al te graag wat ik er van vond in deze recensie. En ik kan je alvast verklappen; dit is een aanrader!

Recensie, boeken, Madelein kerseboom, De Hot Daddy List

Oke, ik ga je gewoon aan het begin van de recensie alvast verklappen; ik heb hardop genoten van dit boek. Wat was dit een fijn boek om tussendoor te lezen! Misschien omdat er meer dan normaal veel herkenningspunten in zaten óf juist omdat het gewoon een fijn en goed in elkaar gestoken verhaal was. Eentje die best wel realistisch is eigenlijk. Kortom; voordat ik naar de kern van mijn recensie ga kan ik je hem wel alvast aanraden! En dan nu mijn recensie over De Hot Daddy List van Madelein Kerseboom!

Waar De Hot Daddy list van Madelein Kerseboom over gaat

In De Hot Daddy List maken we kennis met Alice. Een pedagogisch werker die op een BSO werkt en met haar vriend opzoek is naar hun droomwoning. Ze heeft een leuke baan met fijne collega’s een lieve vriend en eigenlijk een prima leven. Op het werk heeft zij met haar collega’s de veel besproken Hot Daddy List. Een lijst waar ze de leukste papa’s van de BSO een plekje op hebben geven. Met als doel dat dit alleen tussen hun drieën blijft. Tot er een nieuwe kindje met een nieuwe papa zich meldt én Alice haar leven compleet op zijn kop komt te staan door een onverwachte gebeurtenis. Hoe kan zij dit alles handelen?

Wat ik van De Hot Daddy List van Madelein Kerseboom vond

Nouja, ik heb je natuurlijk al een beetje verklapt wat ik er van vond; ik vond het een heerlijk boek voor tussendoor. Heb oprecht genoten van het verhaal en de mooie boodschap die achter en tussen de woorden door verscholen zit. Daarnaast vond ik het heel leuk om te zien hoe Alice naar haar werk kijkt en over dingen na denkt wat voor mij (dankzij mijn werk op een BSO) ook soms wel herkenbaar was. Daarnaast kwamen sommige gedachten gangen compleet overeen dus dat was helemaal leuk!

In het begin dacht ik nog ‘waar gaat dit verhaal heen?’, want het was eigenlijk allemaal ‘goed’. Daardoor, omdat de hoofd personage niks door had en ik eigenlijk ook niet, kwam het plot eigenlijk als een soort klap. Maar door het plot kon eigenlijk datgene, wat ik vanaf het begin hoopte maar toen niet kon, waarheid worden.. Dus hoe moeilijk dit gedeelte ook is voor Alice, je hoopt op een voordeel! Kortom; het is echt een aanrader! Gewoon een fijn boek voor tussendoor met een heel fijn en goed in elkaar gestoken verhaal.

Ik geef dit boek 5(!) sterren!

Heb jij De Hot Daddy List van Madelein Kerseboom al gelezen?

Dit artikel bevat een affiliatie link.

2 Comments

  1. Irene 20/08/2019 at 09:11

    Fijn te lezen! Ik heb hem sinds kort ook op mijn e-reader staan maar ben nu een hele rits boeken van Elle Kennedy en Sarina Bowen aan het ‘binge’lezen :p

    1. Fleur94 20/08/2019 at 14:34

      Dat lijkt mij een fijne om te bingo! Die staan trouwens eigenlijk ook nog op mijn lijstje!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.