Boeken | Recensie: Veel Liefs – Beth O’Leary

Ik las na de geweldige Ik Niet Op Jou het nieuwste pareltje van Beth O’Leary; Veel Liefs! Een boek waar ik heel nieuwsgierig naar was omdat de ongewone woon situatie mij trok. Inmiddels heb ik hem uit en vertel ik je graag wat ik er van vond!

recensie, beth o'leary, veel liefs

Dit was me een boek. Ik zal ook meteen maar met de deur in huis vallen; ik ben niet zo van deze schrijfstijl. Daar kwam ik vanaf bladzijde één al achter. Maar gelukkig heb ik het een kans gegeven en kon ik het op een gegeven moment wel handelen. Daardoor werd Veel liefs van Beth O’Leary toch nog een heerlijk verhaal!

Waar Veel Liefs van Beth O’Leary over gaat

In veel liefs van Beth O’Leary leren we Tiffy kennen. Een jonge vrouw, werkzaam bij een uitgeverij die opzoek is naar een nieuwe woonruimte na een relatie breuk. Vervolgens maak je kennis met Leon die door zijn nachtdiensten ’s nachts niet thuis is en geld nodig heeft voor een advocaat van zijn broer die vast zit. Gevolg; ze delen Leon zijn flat. Zij slaapt er ’s nachts en is overdag niet thuis en hij slaapt overdag en is daardoor ’s nachts niet thuis. Ze hebben regels op gesteld zodat dit ook werkt en vinden het allebei wel prima. Maar door de ex van Tiffy die wel heel erg op een stalker begin te lijken en de zitting van de broer van Leon die niet wil vorderen begint deze situatie steeds meer ‘gewoon’ en als thuis te voelen. Hoe weet je hoe de ander is als je degene met wie het bed deelt nog nooit hebt ontmoet?

Wat ik van Veel liefs van Beth O’Leary vind

Zoals ik hier boven al liet weten vind ik de schrijfstijl waarin dit verhaal verteld wordt stiekem 3 keer niks. Maar het feit dat het verhaal toch echt wel meer dan gewoon goed in elkaar zit en hier en daar genoeg hilariteit in zich heeft; maakt het dat ik het toch heb uitgelezen. Want heel eerlijk; het verhaal en de mooie personages met ieder zo haar en zijn eigen verhaal en de manier van communiceren vond ik echt heel erg goed uitgedacht. En dat maakt een hoop goed. Want uiteindelijk wilde ik ook echt weten hoe het afliep, wat er zou gebeuren én was ik op één van de twee personages écht boos. Zo hard werd ik er in gezogen. Hieruit blijkt dat uiteindelijk het verhaal je moet overhalen door te lezen ondanks dat je misschien de schrijfstijl niet heel fijn vind.. Kortom; ik heb écht en (stiekem best wel vaak) hardop genoten van dit boek. Dus als je door de manier van vertellen nog twijfelt; zet door want Veel Liefs is de moeite waard!

Heb jij Veel Liefs van Beth O’Leary al gelezen?

Dit boek heb ik ter recensie gekregen

1 Comment

  1. Maartje 23/09/2019 at 07:30

    Nog niet gelezen, maar dat wil ik nu wel zeker gaan doen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.