Boeken | Recensie: Too Late – Colleen Hoover

Een paar weken geleden kreeg ik Too Late binnen. Het nieuwste Nederlandse pareltje van Colleen Hoover waar ik ontzettend nieuwsgierig naar was. Ik had hem destijds als in het Engels gespot waardoor ik er al heel benieuwd naar was en nu was hij ook nog eens in het Nederlands verschenen. Die moest ik natuurlijk lezen. Ik heb hem inmiddels uit en kan je voor nu alleen maar zeggen dat dit weer écht een Colleen Hoover was. WAUW WAUW WAUW. Ik vertel je in deze recensie waarom ik hem wauw vond.

Waar Too Late van Colleen Hoover over gaat

In Too Late leren we Sloan kennen. Een jonge vrouw die al twee jaar een relatie heeft met drugscrimineel Asa. Omdat ze al twee jaar in dit wereldje zit voelt ze zich nu inmiddels meer bezit dan mens. Omdat Asa de zorgkosten van haar broertje betaald heeft ze geen keus en kan ze dus niet weg. Maar dan ontmoet ze Carter die zo aantrekkelijk is maar daar door haar situatie niet veel mee weet te doen. Als Asa haar uiteindelijk een huwelijksaanzoek doet kan ze niet anders dan ja zeggen… En dat terwijl Carter niet uit haar gedachten gaat.

Wat ik van Too Late van Colleen Hoover vond

Oh jongens. Ik snap ook weer precies waarom ik het had uitgesteld om aan dit boek te beginnen. Want als je eenmaal begint aan een boek van Colleen dan zit er geen rem op. Zij weet precies de juiste emoties in die scenes te stoppen waardoor jij er he-le-maal in vast zit. En die personages… Echt ik heb zóveel respect voor Sloan. Zoveel meegemaakt en uiteindelijk, zó sterk kunnen zijn. De haat die ik uiteindelijk kreeg voor Asa was ook echt onbeschrijfelijk. En dan Carter… Dat was of nee is de kers op de taart van dit verhaal. Deze drie personages en dan in één verhaal; Wauw.wauw.wauw!

Het enige nadeel, wat ik ook al in mijn stories via Instagram deelde, is dat ik de proloog echt waaaaaay too looonggg vond. Gewoon echt tot het irritante aan toe. Ik had hem veel sneller uit kunnen hebben maar omdat ik mij er echt aan irriteerde ging dat laatste deel zó sloom. Ondanks dat ik uiteindelijk blij ben dat ik me er doorheen heb geworsteld want het was het einde wel waard.. Al had Colleen dus dit best wel door kunnen trekken inplaats van een epiloog van een epiloog van een epiloog te maken. (Ik hoorde dat dit komt omdat het in eerste instantie niet een officieel verhaal zou worden maar via wattpad is geschreven).

Desalniettemin; dit verhaal is wéér zo de moeite waard! Hij krijgt dan ook in mijn top 3 aan Colleen Hoover boeken een tweede plek waardoor sterrenhemel verschuift en Nooit Meer bovenaan blijft staan. Ik zeg; pak een goed moment en ga dit lezen. Want ook dit is weer een écht rauwe bizarre Colleen Hoover!

Heb jij dit nieuwste pareltje van Colleen Hoover al gelezen?

Dit boek kreeg ik toegestuurd er recensie.

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.