Boeken | Recensie: Verleidelijk lekker – Madelein Kerseboom

Ik was al heel goed te spreken nadat ik De Hot Daddy List uitlas van Madelein Kerseboom en nu kreeg ik ook de kans om Verleidelijk Lekker te lezen. Hoewel dit geen vervolg is op De Hot Daddy List, was ik er wel ontzettend nieuwsgierig naar! Zou dit weer net zo’n lekkere doorpakker zijn als haar eerste boek? Of misschien wel nog beter? Of zouden mijn verwachtingen te hoog liggen? Kortom vandaag geef ik antwoord op deze vragen in mijn recensie over Verleidelijk lekker!

Boeken, recensie, verleidelijk lekker, madelein kerseboom

Oh echt hoor, ik kan heel hard genieten van dit soort boeken. Boeken die je makkelijk meenemen in een andere wereld, ergens ook wel (weer) herkenbaar zijn en vooral (wat voor mij echt als een pluspunt werkt) niet te dik zijn. En dat was ook dit pareltje van Madelein weer. Want ik kan je vast verklappen; ik heb genoten!

Waar Verleidelijk lekker over gaat

In verleidelijk lekker volgen we de Ilse Oldenbroek die werkt voor het vrouwenmagazine Claire. Iets waar zij altijd van gedroomd en hard voor gewerkt heeft, gaat nu eindelijk gebeuren; Ilse krijgt haar eigen column! Alleen was één ding haar van te voren niet verteld; het onderwerp is al vast gelegd en daarvoor wordt er van haar verwacht dat zij iets aan haar gewicht gaat doen. En dat is iets waar zij zelf helemaal niet zo enthousiast over is. Eén pluspunt van het hele gebeuren rond de column; ze heeft wel een ontzettende leuke personal trainer; Jasper. Met hem kan ze wel haar frustratie rondom de relatie van haar beste vriendin eruit zweten, tot ze een bizarre ontdekking doet en dit alles op zijn kop zet.

Wat ik van Verleidelijk lekker van Madelein Kerseboom vond

Wat je misschien wel al uit de eerste alinea kunt halen; ik heb ook van dit boek weer genoten. Het verhaal zat goed in elkaar, ik kon me wel identificeren met Ilse en had het ook echt wel met haar te doen op bepaalde momenten. De personages waren goed uitgewerkt en paste stuk voor stuk in het verhaal. Het thema en ik denk daarmee ook de achterliggende gedachten van dit verhaal vond ik ook heel mooi. Gewoon doen wat goed voelt en zijn wie je wilt zijn. Het mooie vond ik ook dat je met Ilse mee groeit qua zelfverzekerdheid en dat ze uiteindelijk, na de nodige downs helemaal opbloeit. Kortom; mijn verwachtingen voor dit boek lagen zeker niet te hoog en zijn helemaal waargemaakt. Wat een heerlijk boek!

Ik heb dit boek 4 sterren gegeven.

Ik kreeg dit boek opgestuurd.

Heb jij Verleidelijk lekker al gelezen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.