Boeken | Recensie: Droom van mij – Jennifer L Armentrout

Een paar weken geleden maakte mijn hart een sprongetje extra; er kwam nog een novelle van de #wachtopmij serie. OHMYGOD, die had ik zo niet zien aankomen maar daar had ik zó véél zin in! Inmiddels zijn we een paar weken verder, is Droom van mij uit en heb ik hem binnen twee dagen versleten. Ik vertel je in deze recensie maar al te graag wat ik van Droom van mij van Jennifer L. Armentrout vind!

Droom van mij, jennifer L. armentrouw

Ik heb nog net geen rondje door de kamer gesprongen toen ik las dat er een novelle kwam van de wacht op mij serie. Een serie aan welke ik mijn hart heb verkocht; wat een heerlijkheid en wat vind ik het stom dat het klaar was. Nu kon ik dus gewoon nog één keer in de wereld van de fijne personages uit deze serie duiken én kennis maken met twee nieuwe personages. Kortom; ik kon niet wachten om aan Droom van mij te beginnen en toen ik mijn lees flow weer terug had was de tijd precies rijp!

Waar Droom van mij van Jennifer L. Armentrout over gaat

“Abby wordt teruggeworpen naar haar tienerjaren als ze plotseling oog in oog staat met Colton Anders. Als jong meisje keek ze van een afstandje naar hem op school en zwijmelde ze weg bij deze knappe jongen. Nu is ze 28 jaar. Ze is ouder en wijzer – denkt ze. Bovendien is ze in shock omdat ze een moord heeft gezien en is ze volledig gefocust op haar werk. Aan relaties doet ze niet meer sinds haar man Kevin op een tragische wijze om het leven is gekomen.”

Wat ik van Droom van mij van Jennifer L. Armentrout vind

Als je mijn vorige recensie over de #wachtopmij serie hebt gelezen dan kun je één ding eruit halen; ik hou van deze boekenserie! En zo ook van deze novelle. Ik heb genoten van Jennifer L. Armentrout haar Droom van mij. Ik heb van het begin tot het einde met Abby meegeleefd. Genoten van het spel tussen Abby en Colton en de manier waarop dat beschreven wordt. Bizar wat Jennifer keer op keer weer voor elkaar krijgt.

Daarnaast zit er ook wel een hele mooie kern, waar naar mijn mening meer over geschreven mag worden, verstopt in het verhaal. Of nou ja, het komt meerdere keren ter sprake dus zo verstopt kwam het niet. Zelfvertrouwen als vrouw zijnde (en zeer waarschijnlijk als man zijnde ook) is niet altijd iets dat vanzelfsprekend is. Ook niet in een relatie en dat wordt in deze novelle heel goed neergezet door Jennifer L. Armentrout. Kortom; ik ben weer omver geblazen, heb genoten en kan nu weer in een hoekje verder gaan zitten janken omdat deze serie nu écht klaar is.

Ik gaf dit boek 5 sterren.

En het leuke is, Droom van mij kost maar €8,99! Koop je dus!

Heb jij deze novelle van de #wachtopmij serie al gelezen?

Dit boek kreeg ik opgestuurd.

Deze blog bevat een affiliatie link.

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.