Boeken | Gelezen: De Waarheid – Colleen Hoover

Hij is uit. Of wel; ineens was hij uit. Het nieuwste boek van Colleen Hoover; De Waarheid. Een boek, waar ik als Colleen Hoover fan, best wel heel erg nieuwsgierig naar was. Dat maakte ook dat de boeken die al even op mijn tbr staan toch nog even links bleven liggen en ik per direct aan De Waarheid van Colleen Hoover begon. Inmiddels is het bijna een week later en heb ik hem uit. Ik vertel je in deze recensie wat ik van dit boek vind!

Colleen Hoover, de waarheid

Als je mij op Instagram volgt dan heb je misschien de nodige kreten rondom die boek voorbij zien komen. Want die waren er en waren ook nodig om te delen. Want OH-MY-GOD, wat een verhaal. Wat een boek. Het heeft mij van het begin tot het einde in zijn greep gehouden en ik zal je vertellen waarom.

Waar De Waarheid van Colleen Hoover over gaat

De waarheid van Colleen hoover laat ons kennis maken met Lowen, een jonge vrouw die een mooi aanbod krijgt: ze wordt gevraagd om de serie van topauteur Verity Crawford af te maken. Verity is door een auto ongeluk verlamd geraakt en kan de reeks niet afmaken. Voor dit gigantische project trekt ze een paar dagen in bij haar man en zoon om de aantekeningen voor het vervolg door te spitten. Maar tijdens dit logeerpartijtje stuit ze op een autobiografie. Een autobiografie die ze misschien nooit had willen vinden. Want hoe meer ze leest hoe banger ze wordt. Moet ze dit aan Jeremy, de man van Verity vertellen? Hoe kan ze hem ooit de waarheid vertellen als ze weet dat Verity’s geheimen hem zullen breken?

Wat ik van De waarheid van Colleen Hoover vind

OH. MY. GOD. Zoals ik hier boven al even liet weten; dit boek had mij te pakken. Bizar. Bloedstollend-vast pakkend-eng was het. Maar ook weer zo onmogelijk en sterk. Totaal iets anders als de romantische verhalen die we van Colleen Hoover gewend zijn, maar zó zó zó goed in elkaar dat het zit! Je kruipt compleet in de belevenis van Lowen en ik zat net zo stijf als dat zij zat te lezen dit boek te lezen. Het nam mijn gedachtes nog net niet compleet over. Althans; soms wel (ik dorst het licht niet uit te doen voor ik in bed lag terwijl ik dat normaal wel doe?). Gewoon omdat ook dit verhaal weer zo diep gaat en zo’n sterk plot! Kortom; ik ben lovend en kan niet anders dan dit boek aanraden.  Stiekem is dit misschien ook wel weer een nieuwe favoriet van Colleen Hoover. Echt; ga De Waarheid van Colleen Hoover lezen! Een mega dikke vette trillende aanrader!

Ik gaf De waarheid 5 sterren.

Schaf hier De waarheid aan.

Lees hier mijn andere recensie over boeken van Colleen Hoover.

Heb jij De Waarheid van Colleen Hoover al gelezen?

Deze boek heb ik gekregen. Deze blog bevat een affiliatie link.

1 Comment

  1. jennifer 15/03/2020 at 20:27

    Heerlijke recensie én heel herkenbaar! Dit is ook mijn Colleen Hoover favoriet tot nu toe 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.