Review | Een nieuw leesvriendje: de Kobo Libra H2O

Wellicht heb je hem al voorbij zien komen op mijn Instagram waar ik hem vol trots deelde; ik kocht een nieuw leesvriendje! De Kobo Libra H2O. Niet omdat het nou perse nodig was meer meer gewoon omdat ik vond dat het kon. Ik heb hem inmiddels nu een paar weken in bezit en vertel je graag in deze review wat ik van de Kobo Libra H2O vind.

Review kobo libra h2O


Het liefst lees ik vanuit een paperback. Laat ik dat even voorop stellen. Toch vind ik zo’n e-reader toch ook wel heeeeeeel makkelijk hoor. Daarom verdeelde ik het; de ene keer een paperback en de andere keer een ebook. Toen een tijdje geleden dit nieuwe model van de Kobo e-reader werd gelanceerd ging het wel al kriebelen. Want ik vind de e-reader die ik hiervoor had (volgens mij de Kobo GLO HD) heel fijn maar het design vind ik echt niet mooi. En ja, het oog wil soms ook wat ondanks dat alles het nog prima doet. Dus toen de kans zich voordeed bestelde ik vol trots mijn nieuwste digitale aanwinst; een Kobo Libra H2O. Hierbij mijn review over de Kobo Libra H2O.

Wat is er anders aan deze Kobo Libra H2O?

First of all: Het design. Mijn vorige e-reader was een rechthoekig blokje. Zonder enige mooiheid als je het mij vraagt. Daarin tegen is deze Kobo Libra H2O wel echt een beauty; hij heeft een mooi en strak design, is heel licht in de hand en pakt lekker vast. Daarnaast heeft hij er twee nieuwe knoppen bij waarmee je ook een bladzijde kunt om slaan én zit dat op een stukje van het design dat schuin loopt waardoor hij lekker in de hand ligt. Wat daarnaast ook fijn is, en wat mijn andere e-reader niet, had is dat hij mee draait. Dus houdt je hem recht dan is de tekst ook recht, kantel je hem dan kantelt de tekst mee. Niet perse een must maar wel een fijne bijkomstigheid als je bijvoorbeeld ook op je zij in bed leest.

Review kobo libra h2O

Review kobo libra h2O

Wat vind ik van de Kobo Libra H2O

Ja, ik denk dat je het wel al uit de tekst kan halen; ik ben zeeeer, of nouja, gewoon héél tevreden over mijn nieuwste leesvriendje. Ik heb er nu twee boeken mee gelezen en ja ik kan eigenlijk tot nu toe geen narigheidjes vinden. Hij werkt inhoudelijk gewoon hetzelfde als mijn vorige e-reader en de boeken overplaatsen was ook binnen no time gedaan zoals je in mijn unboxing kunt zien. Kortom; ik kan je deze e-reader van harte aanbevelen!

Bekijk hier of schaf hier de Kobo Libra H2O aan.

Lees hier mijn uitleg over het Kobo Plus abbonement .

Als je digitaal zou lezen kies je dan voor het lezen met je telefoon/ipad of voor met een E-reader?

Deze blog bevat een affiliate link.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.