Gelezen | Recensie: Raak me. niet. – Laura Kneidl

Een kleine paar weken geleden ontving ik Raak me. Niet van Laura Kneidl. Een boek waar ik hoge verwachtingen van had sinds ik het persbericht had gelezen en waar ik dus heel nieuwsgierig naar was. Ik kon dan ook niet wachten om er aan te beginnen. En toen ik eenmaal begonnen was was Raak me. niet. ineens uit. Ik vertel je in deze recensie wat ik van dit boek vond!

raak me. niet laura kniedl

Ken je dat? Dat je uitkijkt naar een boek omdat je zo benieuwd bent of het verhaal aan je verwachtingen voldoet? En dat je niet kan wachten tot je weet wat er uiteindelijk gaat gebeuren? Dat had ik toen ik aan Raak me. niet. begon. Want ik hoorde zoveel goeds en het word vergeleken met de boeken van Colleen Hoover waar ik groot fan van ben, dus dat moest ik gewoon lezen!

Waar Raak me. Niet van Laura Kneidl over gaat

Als Sage op de universiteit in Nevada aankomt, heeft ze niks. Ze woont in haar oude Volkswagenbusje, doucht in een studentenhuis op de campus en blijft zoveel mogelijk uit de buurt van andere studenten. Ze wil maar één ding: Opnieuw beginnen en alles vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. Maar dat is niet zo makkelijk. Om geld te verdienen, heeft ze een baantje bij de campusbibliotheek. Daar ontmoet ze Luca. Hij is alles waar ze bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is anders dan hij lijkt te zijn en laat Sages hart ook een andere manier sneller kloppen.

Laura Kneidl deed hét met Raak me. Niet

Ja ohmygod. Mijn reactie na een paar bladzijdes was dat ik niet wilde stoppen en NU wilde weten waar het zou eindigen. Maar ja, toen moest ik nog ruim 90% van het boek om daar überhaupt achter te komen… Jeetje jongens, wat zat ik in het verhaal en wat heeft Laura Kneidl haar best gedaan met Raak me. niet! Van het begin tot het eind voel je dat er iets gaat gebeuren. En ondanks dat je hier een daar wel een vermoeden hebt, houdt je toch hoop dat dat niet zo gaat zijn. Helemaal omdat Sage zo’n fijn personages is om over te lezen. Evenals Luca en April. Dit trio is echt zo goed bedacht. Zo tof om te zien hoe een vriendschap uit het niets begint en uitgroeit tot iets moois en groots. Iets dat je Sage vanaf het begin afgaan al gunt.

Kortom; ik zat er helemaal in, had hem binnen (voor mijn doen dan) no-time uit en kan niet wachten om in Verlies me. Niet. door te gaan! Al ga ik er toch een ander boek tussendoor gooien. En dan alleen maar om nog geen afscheid te hoeven nemen van Sage, Luca en April. Ga dat lezen lieve mensen!

Ik gaf Raak me. niet van Laura Kneidl 5 sterren.

Heb jij dit eerste deel van de tweeluik van Laura Kneidl al gelezen?

Dit boek kreeg ik opgestuurd.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.