Boeken | 5 boeken om je zomer mee door te komen

De zomer is begonnen! Wat kan ik hier naar uitkijken; gewoon lekker zonder jas en dikke truien naar buiten, lange zomeravonden en lezen in het zonnetje; I like it! Maar welke boeken pak je er dan op zo’n fijne zomerse dag bij? Ik geef je 5 boeken tips om de zomer mee door te komen!

5 boeken zomer

1. De waarheid – Colleen Hoover

Dit is denk ik wel mijn favoriete boek van dit moment. Omdat het van Colleen Hoover is (mijn aller favorietste auteur) maar ook omdat het zó goed in elkaar zit. Dit is een ander soort boek dan wij van Colleen Hoover gewend zijn en misschien dat dit daarom wel mijn nummer 1 tip van dit moment is. Een thriller met een bizar en onverwacht staartje die je op het punt je van je strandstoel laat liggen. Kortom; een fijne thriller die perfect is voor een dagje zon, zee en strand!

Lees hier mijn recensie over De waarheid. 

2. Onverbeterlijk – Lisette Jonkman

Als je nu opzoek bent naar een boek dat je in een paar uurtjes lezen uit kunt hebben, dan kan ik je de nieuwe novelle van Lisette Jonkman ook van harte aanraden. Dit is een totaal ander boek dan mijn eerste tip, maar net zo fijn en prima voor zo’n dagje in de zon. Een lekker luchtig verhaal waar de humoristische manier je compleet meesleept in onverhoopte en vooral onverwachte en verplichtingen tot hilarische momenten leiden. Kortom een hele fijne aanrader!

Lees hier mijn recensie over Onverbeterlijk. 

3. Alles is nu – Amy Giles

Alles is niets las ik begin dit jaar en heeft mij diep weten te raken. Dit is een verhaal waarvan je hoopt dat dit niet echt kan zijn maar waarvan je heel goed weet dat dit ook overal wel gebeurt, ondanks dat je het niet specifiek weet. Dit verhaal is misschien een iets wat zwaarder verhaal voor een mooie zomerse dag, maar juist daarom zou ik je deze niet willen onthouden. Dit is een tranentrekker die ik je zeker kan aanraden om te lezen en om de zomer mee door te komen.

Lees hier mijn recensie over Alles is nu. 

4. Volg me – Joyce Spijker

Weer een heel ander soort boek dan wat ik hierboven al aanraadde, maar niets dat dit boek je in de weg zou kunnen staan. Dit is zo’n boek wat je de hele zomer door kunt lezen, tussendoor even totaal van je af kunt zetten en er vervolgens toch ook weer gewoon in kunt duiken. Het gaat over online zijn, het influenceer leventje, Kortom; Volg me kan ik je zeker aanraden om tijdens de zomer te lezen als je opzoek bent naar een ‘makkelijk’ verhaal met een fijne en sterke rode draad!

Lees hier mijn recensie over Volg me. 

5. Raak me. Niet – Laura Kneidl

Nummer 5 van de boeken die ik je kan aanraden om je zomer mee door te komen is Raak me. Niet van Laura Kneidl. Dit is ook weer zo’n boek waar je van gaat smullen als je van sterke verhalen houdt. Een boek dat mij van het begin tot het einde heeft weten vast te houden en wat perfect is voor deze fijne (hopelijk) warme zomerse avond. Van een sterk vrouwelijk personage én een best wel picture perfect mannelijk personage gecombineerd met een aantal heftige gebeurtenissen maakt dit een perfect verhaal. Gewoon, na een fijne barbecue, met een lekker drankje en dan dit boek; ik zou hem zo nog een keer gaan lezen!

Lees hier mijn recensie over Raak me. Niet.

Met welk boek ga jij de zomer wel doorkomen?

Deze blog bevat affiliatie linken.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.