Boeken | Een glimp van jou – Holly Miller

Nu ik de titel van deze blogpost type dringt het pas tot mij door hoe goed de titel bij dit verhaal past. Wauw, want echt; het is gewoon waar het verhaal om draait. Bizar dat één zin dat kan beschrijven. Al begrijp je dat pas als je het boek hebt gelezen. Maar laat het je duidelijk zijn; dit boek was een genot om te lezen. En een beetje hart brekend, dat ook wel. In mijn recensie vertel ik je wat ik Holly Miller haar debuut ‘Een glimp van jou’ vind.

een glimp van jou holly miller

Toen Paula van BookBreak vroeg of ik mee wilde doen aan de blogtour van Een glimp van jou hoefde ik er, na het lezen waar het verhaal over zou gaan, niet lang over na te denken. Ik ben wel te trekken voor diepgaande en zoals ik ze zelf noem ‘jank verhalen’. Nou dat laatste heb ik geweten. Want ik deed er weer bizar lang over. Veel langer als de andere meiden maar dat betekend niet dat ik hem niet goed vond. Integendeel; ik wilde niet dat ik bij het einde zou komen en zou ontdekken waar het hele boek om draaide aangezien dat nogal hart brekend zou zijn…

Waar ‘Een glimp van jou’ van Holly Miller over gaat

“Zou jij voor liefde kiezen als je weet hoe het afloopt?

Joel is bang voor de liefde en laat niets of niemand te dichtbij komen. Callie werkt in de plaatselijke koffiebar die ooit van haar verongelukte beste vriendin Grace was en probeert ondanks de pijn haar leven weer op de rit te krijgen. Als Callie en Joel elkaar ontmoeten, voelen ze een ongekende aantrekkingskracht en verbondenheid. Het is direct duidelijk: ze horen bij elkaar.

Maar Joel heeft een geheim dat hem al jarenlang verscheurt. En om Callie toe te laten tot zijn leven, moeten ze beiden een hoge prijs betalen. Is Joel nog in staat tot liefde, en zo ja: wat is dan de juiste vorm? Kunnen ze samen het geluk vinden dat ze zo hard verdienen, of is elkaar loslaten de enige optie?”

Wat ik van ‘Een glimp van jou’ van Holly Miller vond

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ‘Een glimp van jou’ van Holly Miller heeft mijn hart gestolen en daarbij kennis laten maken met een ander soort van liefde. Callie en Joel zijn twee heerlijk personages om over te lezen maar dit zijn ook twee personages die niet zo uitgesproken zijn als ‘anders’. Ze hebben allebei wel iets ‘anders’ dan normaal en dat maakt het verhaal interessant. Daarbij kon ik mij heel erg vinden in in hun manier van denken, de liefde voor elkaar en het aan elkaar overgeven. Ik vond het mooi te lezen hoe de jaren versteken maar je alsnog de liefde tussen deze twee voelt. Bijzonder ook hoe Holly Miller dit zo bijzonder sterk heeft weten neer te zetten. Dat in combinatie met de ‘wijde’ omgeving, de verschillende vrienden en de gebeurtenissen die zich aan elkaar opvolgen maakt het een heerlijk debuut. Een debuut wat om meer vraagt wat mij betreft!

Ja, ‘Een glimp van jou’ is een verhaal dat mij heeft geraakt en wat mij nog lang bij zal blijven. Een boek dat ik je van harte kan aanraden! Dus als je nog opzoek bent naar een verhaal dat je meeneemt in een ingewikkelde relatie met mooie hoogtepunten, maar ook de nodige dieptepunten maar net begoten met een ander sausje: dan is Een glimp van jou van Holly Miller zeker aan te raden als next read!

Schaf hier Een glimp van jou aan!

Heb jij dit heerlijk nieuwe boek al gelezen?

Dit boek kreeg ik opgestuurd ivm een Bookstagramtour.

Deze blog bevat een affiliatie link.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.