Boeken | Recensie: Misschien nu – Colleen Hoover

Toen ik zag dat er nog een vervolg kwam op misschien ooit van Colleen Hoover toen wist ik één ding vrij snel zeker; ik wilde deze lezen. En toen ik de kans kreeg om het boek vroegtijdig al te lezen en mee te doen aan een blogtour was ik helemaal in de wolken. Inmiddels heb ik dit nieuwe boek van Colleen Hoover uit en vertel ik je graag wat ik er van vond!

misschien nu colleen hoover

Dat Colleen Hoover tot boven aan mijn favoriete auteurs lijstje hoort dat hoef ik je denk ik niet te vertellen want dat is gewoon een feit. En dat is ook de reden dat ik super enthousiast en met heel veel plezier dit heerlijke boek heb gelezen. Ik kon weer even helemaal terug in de Ridge en Sydney story die een tijdje geleden al mijn hart hadden gestolen in Misschien ooit. Daarbij krijg je in dit aansluitende deel ook wat meer perspectief rondom Maggie. En ook nu doen Warren en Bridgette ook weer mee! Kortom ik ben enthousiast en vertel je er graag meer over.

Waar gaat Misschien Nu van Colleen Hoover over?

“Ridge en Sydney zijn eindelijk samen, maar Maggie – Ridge’ ex – staat er nu alleen voor. Ze geniet van haar vrijheid, maar moet ook dealen met haar taaislijmziekte. Maggie besluit een bucketlist te maken om alles uit het leven te halen. Punt 1 op de lijst: skydiven. Daar ontmoet ze Jake, een adrenalinejunkie, precies wat Maggie wil én nodig heeft.”

De chemie is verbazingwekkend in Misschien Nu

In Misschien ooit was de chemie tussen Sydney en Ridge al heet. Maar nu, ondanks dat het ruim 3 jaar (!!) (overigens voelde dit gelijk al als 2 weken geleden toen ik aan dit verhaal begon) geleden is dat ik kennis maakte met deze geweldige personages, was het niet alleen heet maar stond ik veel meer stil bij de diepte van het verhaal. Ik heb me weer lopen verbazen hoe anders je met iemand communiceert als het niet via de ‘gewone’ weg kan. Zo ontzettend mooie en verbazingwekkend hoe diep dit gaat en hoe Colleen dit zo ontzettend sterk weer heeft weten neer te zetten. Daarbij de kennis die je in dit deel over Maggie opdoet vond ik ook ontzettend aandoenlijk. En dan hebben weet nog niet over de speciale band die Colleen Hoover heeft weten te creëren in Misschien Nu.

Een waardevolle afsluiter voor de Misschien serie

Kortom; dit is een hele waardevolle afsluiter. Een afsluiter die ik nog lang met mij mee zal dragen en die een plekje in mijn top 3 van mijn favoriete Colleen Hoover boeken krijgt. De personages (inclusief Warren) hebben een speciaal plekje door dit bijzondere verhaal gekregen.  Het is weer sterk, verbazingwekkend hoe diep Colleen Hoover gaat en gewoon heel hard aan te raden om deze boeken te gaan lezen!

Ik heb dit boek dan ook 5 waardevolle sterren gegeven!

Schaf hier Misschien Nu aan!

Schaf hier Misschien ooit aan!

Heb jij al iets van deze heerlijke serie gelezen?

Dit boek kreeg ik opgestuurd.

Deze blog bevat een affiliatie link.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.