Boeken | 5 boeken om cadeau te geven tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! En daar horen hier en daar ook cadeautjes bij… Laat ik daar nu net op in willen spelen. Want stel, je hebt een boekenliefhebber aan wie jij (uiteraard) een boek cadeau wilt doen, welk boek ga je dan geven? Ik heb even door zowel mijn virtuele als échte boekenkast gesnuffeld, en een mooie top 5 gemaakt die je wat mij betreft best wel cadeau zou kunnen doen. Dus hierbij mijn top 5 boeken om cadeau te doen tijdens de feestdagen!

5 boeken om cadeau te doen

Nu is een top 5 aan boeken sowieso al een dingetje om te selecteren aangezien ik best wel heel veel ‘favoriete’ boeken heb. En wat het nog moeilijker maakt is dat ik niet weet voor wat voor iemand jij een boek zoekt. Daarom heb ik er voor gekozen om een top 5 van best wel een uiteenlopende genre met je te delen. Zo kan je het beste bekijken welk boek het beste past bij diegene die jij een boek wilt geven. So le’s go!

1. De waarheid – Colleen Hoover

Als je mijn blog en of Instagram volgt dan zal het je misschien niet ontgaan zijn dat ik groot Colleen Hoover fan ben. En voornamelijk het een -na laatste pareltje dat ik van haar las kan ik aanraden om cadeau te doen. Deze geef ik nog regelmatig zelf als cadeau aan vriendinnen waarvan ik weet dat ze deze kunnen waarderen of tip ik aan iemand die opzoek is naar een aanrader. Het is een thriller maar wel met een romantisch en heel bizar randje. Eentje die je aan het denken zet en je op het puntje van de stoel laat zitten en je pas naar achter laat schuiven als je hem uit hebt. Echt, De waarheid is zeker een aanrader om cadeau te doen.

Lees hier mijn recensie.

2. Een Lisette Jonkman met bijvoorbeeld de #onbreekbaar serie

Niet een hele serie afcourse, of tenminste dat is niet waar ik nu naar naar rijk… Maar gewoon deel één (of twee/drie uiteraard als hij of zij er wel al mee bekend is) of een ander boek van Lisette Jonkman: Verkikkerd, Helemaal het einde of Glazuur. Ja, voor iemand die opzoek is naar een boek (zowel een losstaand boek, als eerste deel of een hele fijne serie) dat humor, romantische scene’s en diepgang bevat is Lisette Jonkman een schrijfster waarvan haar boeken het heel goed zullen doen als cadeau!

Lees hier mijn recensie over de Onbreekbaar serie. 

3. Een glimp van jou – Holly Miller

Een van de verassende verassingen van afgelopen jaar vind ik tot nu toe wel Een glimp van jou van Holly Miller. Dit is een boek dat je meeneemt in een tragisch maar ontzettend mooi en sterk verhaal en waar je echt even lekker voor moet gaan zitten. Dus als je opzoek bent naar een boek van iemand die van sterke en misschien hier en daar wel een tranentrekker houdt; dan is Een glimp van jou het boek dat je zeker te weten cadeau kunt doen!

Lees hier mijn recensie.

 

4. Het winkeltje in Cocklebarry Bay – Nicola May

Het winkeltje in Cocklebarry Bay kan ik je aanraden om aan iemand cadeau te doen die van luchtige boeken met fijn en pakkend verhaal houdt. Eentje waar je zo doorheen kunt vliegen maar waar je ook een uitgedacht verhaal in terug vindt. En als je dan iemand hebt die van dit soort boeken houdt dan kan die zijn hart ophalen; want er zijn nog twee delen van deze heerlijke serie!

Lees hier mijn recensie.

5. De kleur van Colorado – Rebecca Yarros

En dan wil ik dit rijtje graag afsluiten met een pareltje dat ik een paar weken geleden zelf las en die mij helemaal in zijn greep had. De kleur van Colorado is een boek dat je meesleept in een verhaal dat je niet meer loslaat tot de laatste bladzijde. Dit boek zou ik dus zeker aanraden om cadeau te doen aan iemand die graag leest met een tissue box naast zich, want dat is hier zeker bij nodig!

Lees hier mijn recensie.

Ik hoop dat je uit deze 5 boeken minimaal één boek kunt vinden die je mogelijk cadeau aan iemand (of aan jezelf) kunt doen. Is dit nu niet het geval en kom je er echt niet uit welke nou bij diegene past? Ik help graag met het uitzoeken van een boek dus stuur mij even een berichtje via Instagram en dan denk ik met je mee!

Welk boek zou jij graag cadeau doen?

Deze blog bevat affiliatie linkjes.

1 Comment

  1. Marloes 31/10/2020 at 11:18

    Ik ben vooral heel benieuwd naar die eerste: een thriller, maar ook romantisch. Klinkt als een goede combi! Momenteel lees ik wel heel weinig, vanwege mijn studie. Ik heb dan ook nog boeken waar ik eigenlijk in bezig ben en nog uit wil lezen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.