Recensie | Even tussen ons – Jane Fallon

Een paar weken geleden ontving ik het ebook ‘Even tussen ons’ van Jane Fallon. Een boek waar ik heel nieuwsgierig naar was omdat dit mijn eerste Jane Fallon zou zijn. Inmiddels heb ik hem uit en vertel ik je graag wat ik van ‘Even tussen ons’ vond!

even tussen ons jane fallon

Ik hoorde het afgelopen jaar via Instagram veel enthousiaste kreten rondom de boeken van Jane Fallon. En daarom besloot ik dat ik dit nieuwe boek ook wel wilde lezen. Ik kan je vast verklappen; na het uitlezen heb ik mezelf hardop afgevraagd waarom ik hier niet eerder tijd voor had gemaakt. WAT EEN HEERLIJK BOEK!

Waar gaat ‘Even tussen ons’ van Jane Fallon over?

“Holly en Roz zijn het perfecte team. Ze delen een kantoor, hetzelfde gevoel voor humor en al hun geheimen. Maar als Holly haar droombaan aangeboden krijgt, lijkt het wel alsof Roz niet zo blij voor haar is als ze had verwacht. En opeens beginnen haar kleine dingen op te vallen die niet helemaal kloppen.
Hoeveel van Roz’ verhalen over haar picture perfect-leven is er eigenlijk echt waar? Wie is de échte Roz? En zijn Holly’s geheimen bij haar wel in goede handen…?”

‘Even tussen ons’ is een heerlijk in terug te keren verhaal

Ja, wauw. Wat heb ik genoten van dit verhaal. ‘Even tussen ons’ is zo’n lekker verhaal dat je er bij pakt na een lange werkdag en je even helemaal in kunt verdwijnen. Zo’n lekker gossip achtig verhaal zonder alle mooie dure huizen maar wel met de nodige drama en bizarre wendingen. Jane Fallon heeft er voor gezorgd dat ik mij helemaal kon vinden in de gedachte gangen van Holly waardoor ik nog meer in haar huid kon kruipen. Soms wel iets te goed. Hahah, boos dat ik werd als er weer iets gebeurde wat ik niet uit kon staan. Maar ook zoetsappig door de sterke vriendschap die door het verhaal heen zwemt. En het feit dat je niet alleen maar op je eerste impressie van iemand moet uitgaan. Want dat serieuze toontje in dit ‘losse’ maar toch sterke verhaal vond ik heel mooi.

Jane Fallon haar ‘Even tussen ons’ is een perfect verhaal voor de feestdagen of voor tussendoor

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit verhaal met heel veel liefde én enthousiasme kan en wil aanraden. Want echt; dit is een heerlijk boek om even je gedachten te verzetten en er helemaal in te kruipen. En of dat nu is tijdens de donkere dagen met een dekentje en een warme kop chocolade melk op de bank of na een lange werkdag; dat maakt voor dit boek niet uit! Het kan altijd en overal! Ga dit lezen lieve mensen!

Schaf hier het ebook of de paperback van ‘Even tussen ons’ aan!

Heb jij al eens wat gelezen van Jane Fallon?

Dit boek kreeg ik opgestuurd.

Ik maak in deze blog gebruik van affiliate links.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.