Recensie | Insta perfect – Iep Bergsma

Een kleine twee weken geleden lag hij op de mat, een boek waar ik best wel heel erg naar uitkeek en nieuwsgierig naar was: Insta perfect ven Iep Bergsma. Dit boek stond sinds ik wist dat hij zou komen op mijn lijstje. Niet omdat ik Iep haar eerste boek ook al had gelezen (die overigens ook nog op mijn lijstje staat) maar meer omdat ik Iep op Instagram zo inspirerend vind. Daarbij zou dit boek ook over Instagram gaan, een platform waar ik nog net niet aan verknocht ben, dus twee vliegen in één klap. Ik heb hem inmiddels uit en vertel je maar al te graag wat ik van het nieuwe boek van Iep vind!

insta perfect iep bergsma

First of all: WAT. EEN. PLAATJE. Waar de Instagram van Iep er echt met kop en schouders bovenuit springt qua mooiheid doet dat het in haar boek(en) ook! Want echt; wat een genot is dit boek om lezen en om doorheen te bladeren! Heerlijk!

Waar gaat het nieuwe pareltje van Iep Bergsma over?

“‘Insta Perfect’ is dé gids voor wie fotografie optimaal wil inzetten op sociale media. Iep Bergsma laat in dit vervolg op ‘Picture Perfect’ zien dat goede Instagramfotografie niet alleen draait om mooie plaatjes, maar dat het optimaal inzetten van fotografie zorgt voor meer impact, betere merkbeleving en dus meer succes. En dit kan jij ook! Met vele tips en instructies over sfeer, compositie, de smartphonecamera, styling, het vinden van je online-missie, fotografie-apps en nabewerking is het voor iedereen mogelijk een eigen visie op beeld in fotografie en fotograferen te ontwikkelen. Deze vrolijke en fris vormgegeven gids is alvast de eerste stap.”

insta perfect iep bergsma

‘Insta perfect’ is meer dan een Instagram boek

Ik heb in mijn kast al de nodige boeken staan. Van dikke tranentrekkers, boeken die je op het puntje van je stoel laten zitten tot boeken over marketing en daar komt nu het tweede ‘instagram’ boek bij. Het mooie pareltje ‘Insta perfect’ van Iep! En wat voor eentje… Echt; wat een pareltje! Wat een genot om doorheen te bladeren maar ook om nieuwe tips uit op te slaan en uit te proberen. Het is niet dat ik onbekend ben met mijn camera, mijn telefoon camera of Instagram, maar toch kan Iep mij er met dit heerlijke boek en haar fijne vertel en schrijfstijl er van overtuigen dat er nog meer uit te halen valt. Want uitgeleerd ben je tenslotte nooit:-).

Iep geeft je met ‘Insta perfect’ weer net een beetje extra

Iep die weet met ‘Insta perfect’ weer net een nieuw extra laagje rondom Instagram, fotografie en branding aan te maken. Eentje waardoor je, ondanks dat je lang niet alles voor het eerst hoort, weer opnieuw naar je Instagram skills en alles wat er bij komt kijken gaat kijken. Eentje vol inspiratie en het feit dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn zolang je maar weet wat je mooi vind en wat je wilt. De fijne manier van vertellen waarmee Iep je weer haar manier van fotografie en branding laat zien, vind ik onwijs inspirerend. Want ze neemt je er helemaal in mee. De ‘standaard’ tips maar dan met een extraatje. Kortom; ik vloog er doorheen en heb genoten van dit heerlijke boek vol moois en hele fijne en behapbare tips!

Schaf hier Iep haar nieuwste boek ‘Insta perfect’ aan.

P.s voor de geïnteresseerde: houdt mijn Bookstagram in de gaten want ik ga binnenkort een heerlijk exemplaar weggeven!

Wat is jouw favoriete Instagram boek?

Dit boek kreeg ik opgestuurd.

In deze blog maak ik gebruik van affiliate link.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.