Boeken | Recensie: Master your mindset – Michael Pilarczyk

Het eerste boek van 2021 is een feit: Ik las afgelopen week ‘Master your mindset’ uit. ‘Master your mindset’ was een boek dat al een tijdje op mijn virtuele plank stond en waar ik spontaan het nieuwe jaar mee begon. Gewoon omdat ik daar zin in had en hij toch nog op mij TBR stond. En met deze recensie vertel ik je graag wat ik van dit boek uitstapje vond.

Master your mindset Michael Pilarczyk

Ja het is gewoon een feit dat ik dit boek stiekem voor mij uit heb geschoven. Niet omdat ik er geen zin in had of dat het mij niet interessant leek, maar meer omdat ik voelde dat ik er nog niet aan toe was. Ik verwachte van dit boek namelijk veel. En dan voornamelijk veel diepgang. Want de podcasts en andere dingen je die je van Michael Pilarczyk tegenkomt gaan vaak en snel heel diep. Ik kan je vast verklappen; ja, dit boek gaat diep en heeft mij de nodige keren ja knikkend en diep nadenkt over verschillende dingen op de bank laten zitten. Verwachting één: Check!

Waar Master your mindset van Michael van Pilarczyk over gaat

“Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef een persoonlijk verhaal over inzicht, bewustzijn en de kracht van gedachten. Het leven dat je op dit moment leidt en de persoon die je bent geworden zijn het resultaat van je gedachten en je beslissingen. Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Verander je denkwijze en je bestaan zal veranderen. Ontdek je mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf. Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Deze methode wordt toegepast door veel succesvolle mensen; ondernemers, artiesten en topsporters. Dit boek gaat over levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht? In Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven beschrijft Michael op basis van eigen ervaringen en praktijkvoorbeelden van bekende Nederlanders zijn filosofie en strategie voor een succesvol en gelukkig persoonlijk, zakelijk en spiritueel leven. BEB JIJ KLAAR VOOR JOUW MOOISTE LEVEN?”

Master your mindset Michael Pilarczyk

Wat ik van Master you mindset van Michael Pilarczyk vond

Zoals je misschien al een beetje kunt afleiden uit de inleiding is dat ik het een intensief maar waardevol boek vond om te lezen. Met ‘Master your mindset’ neemt Michael je mee de diepte in en helpt hij je bij het zoeken naar waar jij staat, waar je voor wilt staan en wat je mooiste leven zou zijn. Daarbij geeft hij door middel van fijne en herkenbare voorbeelden een kijkje in hoe mindset werkt en hoe je er mee om kunt gaan en het daadwerkelijk kunt gebruiken.

Michael zet je met dit boek even met beide voeten op de grond. Want waarom ben je wie je bent en doe je wat je doet? Waarom doe je niet wat je zou willen doen? En wat heb je nodig om dat te kunnen bereiken? Wat kun je veranderen om dichter bij dat doel te komen? Eigenlijk wordt je gaandeweg meegenomen door je eigen gedachtes, handelen en naar wie je bent en eindig je uiteindelijk bij wat je écht zou willen.

Master your mindset gaat dieper zonder zweverig te zijn

‘Master your mindset’ lag al een tijdje op de virtuele plank omdat ik een moment wilde kiezen waarbij ik voelde dat ik klaar was om aan dit boek te beginnen, maar ook omdat ik bang was dat het te zweverig zou zijn. Ik sta de laatste jaren best wel open voor wat spirituele inkijkjes en ben geïnteresseerd in mindset, maar alleen waneer het behapbaar blijft en niet te zweverig wordt blijf ik hangen en vind ik het écht leuk.

En dat laatste was bij dit boek het geval. Michael heeft het zo beschreven waardoor het interessant blijft en ik er alleen maar meer van wilde weten. En ja, er zaten hier en daar wel wat zweverigere onderwerpen in maar door de juiste voorbeelden ben ik het op een andere manier gaan bekijken.  Natuurlijk helpt het ook wel mee dat ik dat stukje ook interessanter ben gaan vinden het afgelopen jaar, maar als het te zweverig wordt dan haak ik toch nog snel af. Kortom; als je eens wat anders wilt proberen en geïnteresseerd bent in mindset… GA DIT LEZEN!

Schaf hier ‘Master your mindset’ aan!

Ik in ieder geval geen beter boek kunnen bedenken om 2021 mee te beginnen!

Lees jij wel eens mindset gerelateerde boeken? Zo ja, heb je nog aanraders?

In dit artikel maak ik gebruik van een affiliate link.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.