Boeken | Recensie: Mr. Swipe Right – Nicola May

Yay! Vandaag mag ik aftrappen met mijn recensie voor de blogtour rondom de nieuwste van Nicola May: Mr. Swipe Right! Een boek waar ik ontzettend van genoten heb en waar ik je met alle enthousiasme die ik kan vinden graag meer over vertel!

mr swipe right nicola may

Toen ik ergens eind vorig jaar de brochure met onder andere dit nieuwste boek van Nicola May voorbij zag komen was ik gelijk al goed geprikkeld. Van de Cockleberry Bay serie ben ik al fan dus ik was erg benieuwd naar dit nieuwste boek van Nicola. Inmiddels heb ik hem uit en kan ik je vast verklappen dat ik er heel erg van genoten heb.

Waar Mr. Swipe Right van Nicola May over gaat

“Swipe naar rechts en… het is een match! Mr. Swipe Right is de grappige feelgoodroman van feelgood-icoon Nicola May. de verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone. Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?”

Mr. Swipe Right is een feelgood om je vingers bij af te likken

Ja, maar echt. Wat heb ik genoten van Cali, Annie en alle hete date hoofden en hilarische Lady P momenten. En dat is dan gelijk een samenvatting van hoe ik hem heb ervaren. Je komt in de wereld van de online dating en gaat mee met Cali op date reis. Een reis waar ze de meest vreemde dates tegen komt maar ook waar ze een andere kant van zichzelf leert kennen en er uiteindelijk achterkomt dat alles, hoe mooi het soms ook is, niet altijd is wat het lijkt.

Hoewel ik zelf wel bekend ben met de online dating wereld, is dit toch wel een heel ander level. Eentje waardoor ik regelmatig in een deuk heb gelegen mede door de heerlijke levendige schrijfstijl van Nicola May. MR. Swipe Right heeft er voor gezorgd dat ik er doorheen vloog en vanaf het begin al nieuwsgierig werd naar de dating ervaringen van Cali. Maar waar ik ook de hechte vriendschap tussen Cali en Annie voelde en het verhaal gewoon een genot was om te lezen.

Kortom; ik heb genoten en kan je deze heerlijke feelgood zeker aanraden!

De rest van de recensies van de blogtour kun je komende week hier lezen! Enjoy!

Dank Zomer en Keuning voor het mogelijk maken van deze blogtour!

Heb jij al eens wat van Nicola May gelezen?

 

Dit boek kreeg ik opgestuurd.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.