Recensie | Onverschrokken – Rebecca Yarros

Jaaaay (of naaaay het is net hoe je het bekijkt, Hahah) ik heb het laatste deel van de Flight and Glory serie ‘Onverschrokken’ van Rebecca Yarros gelezen. Uiteraard vertel ik je in deze recensie wat ik van dit laatste deel vind!

onverschrokken rebecca yarros

Toen dit nieuwe pareltje van Rebecca op de mat viel wist ik niet hoe snel ik er in moest beginnen. Dat was dan ook een van de eerste dingen die ik na mijn vakantie deed. Ik kan je vast verklappen: ik stond met Onverschrokken op en ik ging er mee slapen.

Waar Onverschrokken van Rebecca Yarros over gaat

“Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is toe aan renovatie en dat project is de perfecte afleiding. Maar ook haar nieuwe knappe buurman eist haar aandacht op…

Als alleenstaande vader en reddingspiloot Jackson zijn buurvrouw Morgan ontmoet, is er meteen een klik, maar Morgan heeft een hoge muur om zich heen gebouwd. Kan Jackson daar doorheen breken?”

Onverschrokken laat je de pijn voelen

Het is niet dat ik niet wist dat Rebecca Yarros een kei is in het overbrengen van emoties. In tegendeel – tijdens De laatste brief heb ik échte tranen met tuiten gehuild – maar toch kwam het weer even rouw op mijn dak. In Onverschrokken leer je Morgan kennen die twee jaar na het verliezen van de liefde van haar leven een nieuw leven probeert op te bouwen. In een nieuw huis, nieuwe omgeving en vooral zonder alle drama want dat laat ze achter zich. Althans, dat is de bedoeling. Gelukkig is het niet alleen maar pijn en rouw. Want ook dit verhaal kan niet compleet zijn zonder een perfecte buurman. En als die perfecte buurman ook nog zo zijn rugzak met zich mee draagt kan het haast niet over een leien dakje gaan…

Onverschrokken is een waardige afsluiter

Rebecca Yarros heeft in Onverschrokken de rouw die Morgan doormaakt zó mooi en diepgaand weten te omschrijven. Alsof je het letterlijk, naast Morgen, mee maakt. Bizar. En dan de aanwezigheid van Jackson… Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel hard heb genoten van dit laatste deel en dat dit een waardige afsluiter is.

Echt; ga deze serie lezen. De perfecte boeken voor de weer wat donkere periode met de kaarsjes aan. Geef je er aan over en geniet van deze heerlijke boekenreeks!

Heb jij al eens iets of dit deel van de Flight and Glory Reeks gelezen?

Ik heb dit boek van de uitgeverij gekregen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.