La Bella Fleur de Podcast is live!

Ja je leest het goed! Ik ben na 476 keer roepen nu eindelijk mijn woord na gekomen: Ik ben een podcast gestart! En met deze blog wil ik je even op de hoogte brengen, eigenlijk de eerste aflevering maar dan een soort van uitgetypt. Want waarom ben ik een podcast begonnen en wat kun je verwachten? I’ll tell you!

La bella Fleur de podcast

Als je mij ook via Instagram volgt dan heb je het wellicht vorig jaar een keertje meegekregen: Ik had een podcast opgenomen en wilde deze graag aan een aantal van jullie laten proef luisteren. Helemaal enthousiast dat ik was heb ik het de lucht ingegooid, het na een geselecteerd groepje gestuurd. 

En na de feedback was het stil. En het bleef ook stil. 

Maar dan…

Maar nu een jaar later heb ik het anders aangepakt. Ik heb 3 aflevering achter elkaar opgenomen over datgene waar ik graag over wilde vertellen, maakte er een intro bij en gooide hem zonder iemand te waarschuwen online. 

Als eerst ging ik het stiekem in de lucht gooien bij wat Bookstagram vriendinnetjes en toen die mij de juiste moed hadden ingefluisterd heb ik het ook (wel met knikkende knieen en klamme handjes, dat mag je best weten) in bookstagram land bekend gemaakt.

En toen was het bekend en….

Waren de reacties zo ontzettend tof! Zo lief! Zo enthousiast! En nog steeds. Iedere keer als ik iets post over een nieuwe aflevering (iedere week een nieuwe aflevering is wel mijn doel) voel ik de liefde, enthousiasme en steun van deze ge-wel-dige community (waar ik overigens ook een podcast over ga opnemen:)). 

Maar waar gaat de podcast dan over, Fleur?

Ja, nu je weet hoe enthousiast ik ben door weer het enthousiasme van de buitenwereld vraag je je misschien af waar ik dan wel allemaal niet over praat… Nou ik kan je vertellen dat is vrij gevarieerd. Van een korte recensie na aanleiding van een boek dat ik las (tot nu heb ik er 2 opgenomen), tot bookstagram tips of boekentips. Lekker gevarieerd waardoor ik er veel kanten mee op kan. 

Binnenkort ga ik een podcast met Jennifer (@jenniferleest) opnemen waar ik het over de bookstagram vriendschap (en community) wil hebben en wil ik ook kijken hoe ik online met andere bookstagrammers een podcast kan opnemen. Daarnaast wil ik nog veel meer boeken en bookstagram tips met jullie delen en hier en daar ook ruimte voor boeken hersenspinsels. 

Ik probeer de podcast qua lengte tot maximaal 15 minuten te houden. Zo kun je hem prima tussendoor luisteren en kun je op een later moment ook verder gaan zonder dat je de hele rode draad kwijt bent. 

Uiteraard; Als je nog een idee hebt voor een onderwerp, interview  (misschien vind je het zelf wel leuk om geïnterviewd te worden?) of iets anders dat je in de podcast terug wilt horen. Let me know! Ik heb al een heel lijstje met ideeën staan voor onderwerpen, maar hoe meer hoe beter!

Dus… Ben je nieuwsgierig! Klik hier om de podcast te beluisteren via Spotify!

Hier een linkje naar de eerste 5 afleveringen:

La Bella Fleur de podcast: #1 Even voorstellen

La Bella Fleur de podcast: #2 Hoe is mijn liefde voor begonnen?

La Bella Fleur de podcast: #3 Waarom zou je een bookstagram starten?

La Bella Fleur de podcast: #4: Spoiler Alert

La Bella Fleur de podcast: #5 Lees je liever een paperback of een Ebook?

 

Heb jij de podcast al beluisterd? Of heb je misschien nog leuke podcast onderwerp ideeën?

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.