Recensie: Zoek het uit, Chloe Brown – Talia Hibbert

Het heeft even geduurd; maar ik ga afscheid nemen van Chloe en Redford want ik heb ‘Zoek het uit, Chloe Brown uit’! Vandaag in deze recensie wil ik je graag meer vertellen over mijn belevingen tijdens het lezen van dit boek!

Zoek het uit chloe brown

Waar ‘Zoek het uit, Chloe Brown’ van Talia Hibbert over gaat

“Chloë is niet de average hoofdpersoon in een romance: ze is chronisch ziek, een computernerd en ze was bijna dood. Die gebeurtenis zet haar aan tot het opstellen van een lijst vol buitenissigheden, zoals dronken worden, motorrijden, betekenisloze lekkere seks hebben én iets slechts doen. Enter Redford Morgan, een klusjesman met tattoos, een motor en de sexappeal van duizend Hollywoodacteurs bij elkaar. Red is ervan overtuigd dat zijn leven totaal niet matcht met dat van de brave Chloë, maar ze blijken meer gemeen te hebben dan ze ooit hadden gedacht.”

Wat ik van ‘Zoek het uit, Chloe Brown’ vond

Ik kan je vast verklappen; ik heb me goed vermaakt. Misschien ging het niet zo snel als gehoopt en dat ik had verwacht, maar dat lag absoluut niet aan het boek. In tegendeel. Ik heb genoten van zowel Chloe als Redford en heb dan ook regelmatig met een big smile op de bank gezeten tijdens het lezen.

Je leert Chloe kennen als een wat kouder personage. Maar gaandeweg het verhaal vordert, Chloe meerdere obstakels moet trotseren, je haar daardoor beter verandert dat in iets positiefs. Want ze is niet koud, maar juist heel warm (maar dan wel op haar eigen manier) en door haar chronische ziekte ook heel sterk. Want zij doet dingen op haar manier waardoor zij (bijna) precies weet wat kan en wat niet. Daarnaast heb je Redford waar ik vanaf het begin al een zwak voor had. Dit personage wordt zo lief omschreven. Perfect zoals hij in het plaatje past. En helemaal hoe hij Chloe leert kennen en ze een mooie band krijgen. Ik heb er oprecht van genoten.

Kortom; Een goed boek om lekker mee op vakantie te nemen en te genieten van de fijne, soms iets wat onhandige en misschien ook wel herkenbare humoristische momenten in dit boek.

Dank Zomer en Keuning voor het opsturen van dit fijne boek!

En voor het gemak; schaf hier ‘Zoek het uit, Chloe Brown’ aan!

Heb jij al kennis gemaakt met de boeken van Talia Hibbert?

In deze blog maak ik gebruik van affiliate linkjes.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.