Recensie: Reminders of Him – Colleen Hoover

Eindelijk was het zo ver; het nieuwste pareltje van de nieuwe Colleen Hoover ‘Reminders of Him’ lag op de mat. We hebben er even een tijdje op moeten wachten maar ik kan je vast verklappen; het was het wachten meer dan waard. Ik heb hem inmiddels uit en zal je in deze recensie vertellen wat ik van ‘Reminders of Him’ vond. 

reminders of him colleen hoover

 

Waar Reminders of Him van Colleen Hoover over gaat 

“ Na vijf jaar in de gevangenis vanwege een tragische fout keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar inmiddels vierjarige dochter, maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. De enige link met haar verleden is Ledger Ward. De twee krijgen een band, maar als iemand daar ooit achter zou komen, zouden ze het vertrouwen van hun vrienden en familie op het spel zetten. Hoe meer hun relatie zich ontwikkelt, hoe groter het risico wordt. ‘Herinneringen aan hem’ is een hartverscheurend, maar hoopvol verhaal van Colleen Hoover, de bestsellerauteur van ‘Nooit meer’. ”

Reminders of Him is een klassieke Colleen Hoover

Waar Colleen Hoover bekend staat om haar diepgaande boeken (en waar ik dit ook helemaal beaam) was ik heel nieuwsgierig naar dit boek. Haar laatste boek Layla was namelijk een tikkeltje anders. Maar de achterflap vertelde veel goeds. En heel eerlijk; vanaf de eerste bladzijde wist ik het al. Ik voelde het aan mijn water; dit ging weer een klassieke diepe, rauwe, pijnlijke maar (hopelijk) mooie Colleen Hoover worden. Ik kan je vertellen; dat is meer dan gelukt. 

Kenna is een bijzonder sterk en mooi personage. Een mooi en verscheurd personages. En daar moet zij een weg in vinden waarin wij haar als lezer volgen. Ledger heeft het beter voor elkaar. Hij heeft een eigen bar, een fijn huis, een soort bonus dochter maar ook een leegte door het missen van mijn beste vriend. 

Reminders of Him geeft je hoop

Ja, Reminders of Him geeft je hoop. Hoop dat je dingen die ooit fout zijn gegaan niet terug kunt draaien maar waar misschien wel iets aan te verbeteren valt. En hoop dat een eerste ontmoeting met iemand niet altijd is zoals iemand daadwerkelijk is. Want soms zijn dingen niet hoe je ze zelf ziet of hebt beleefd. En dat komt in dit bijzonder heftige emotionele boek naar boven. 

Er zit weer een hele mooie diepere laag in dit verhaal waardoor je letterlijk alle kanten op geslingerd wordt. En dat maakt dit boek dat ik er weer doorheen gevlogen ben, de personages mijn hart hebben gestolen en ik hem je met al mijn enthousiasme kan aanraden. 

She did it again. En jij mag dit rollercoaster gaan beleven. Echt; zorg dat je dit boek bemachtig en ga het lezen!

Voor de nieuwsgierige; schaf hier de Nederlandse paperback van Reminders of Him aan.

En lees hier mijn andere Colleen Hoover boeken recensies.

Heb jij al eens een Colleen Hoover boek gelezen? En zo ja, wat is je favoriet?

Ik maak in deze blog gebruik van affiliate linkjes.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.