5 boeken om cadeau te doen tijdens de feestdagen

Cadeautjes verzinnen… Ik heb er sowieso voor mezelf een hekel aan maar voor anders is het ook mijn favoriete ding niet. Daarom deze keer geen recensie maar 5 boeken die je cadeau zou kunnen geven aan een boekenliefhebber. En dan mag je zelf verzinnen of het voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid is. Dus hierbij, 5 boeken cadeautips!

Voor het gemak heb ik de genres ook lekker breed gepakt toen ik voor mijn kast ging staan. Want niet iedereen houdt van een goede Romance, een business boek of een YA. Dus laten we snel kijken naar de 5 boeken die ik je kan aanraden om cadeau te geven.

Voor de Romance liefhebber: Achter hoge bergen – Emma Anna

Dit boek zou ik aanraden als cadeau voor een Romance liefhebber omdat dit boek alles heeft. Van een verloren en verwaarloosde liefde, liefde voor een opgroeiend kind, verwaterde familie en mindere en verminderde omstandigheden. En dan twee persoonlijkheden met zo hun eigen problemen. Dat in combinatie met een mooie en knusse omgeving een klein dorp. Geloof me als ik je zeg dat dit boek perfect is. 

Schaf hier Achter hoge bergen aan.

Lees hier mijn recensie.

Voor de thriller liefhebber: Façade – Esther Verhoef 

Esther Verhoef.. Een van de beste thrillerschrijfsters van Nederland als je het mij vraagt. Helemaal omdat je ook deze boeken kunt lezen als niet per se thriller liefhebber. En daarom wil ik specifiek dit boek aanraden aan een thriller liefhebber. Want dit is een boek dat je als lezer op het puntje van je stoel laat zitten en dat in combinatie dat je wordt meegetrokken tijdens een roadtrip naar Portugal. Dus ja, ik denk dat je met dit boek wel goed zit!

Schaf hier Façade aan om cadeau te doen.

Lees hier mijn recensie. 

Voor de YA (Young adult) liefhebber: Moordgids voor lieve meisjes

Een van de beste series die ik heb gelezen. En wel dit jaar en achter elkaar. Ondanks dat ik een boekenliefhebber ben, zeg dat wel wat. Want ik las dit ook nog eens heel snel achter elkaar. En dat kwam omdat ik er helemaal in zat en het gewoon écht heel goed in elkaar zit. Dus als je voor een YA liefhebber een boek moet zoeken; this is your best gift!

Schaf hier Moordgids voor lieve meisjes aan.

Lees hier mijn 3 dubbele recensie over deze serie.

Voor de NA (New adult) liefhebber: Reminders of Him – Colleen Hoover

Ben je opzoek naar een boek voor een New adult/romance/drame liefhebber? Dan geef ik je één naam; Colleen Hoover. By far mijn favorietste auteur die er is. En ik raad dan ook voor dit jaar dit boek aan… Want dit is er weer zo’n eentje die je in een emotioneel rollercoaster laat zitten en zorgt dat je er niet uit kan tot je hem uit hebt. Hoeveel boeken ik inmiddels al van Colleen Hoover gelezen heb…. Ik blijf me verbazen dat ze het toch iedere keer wéér voor elkaar krijgt. Ja. Dit is écht een topper van een boek om cadeau te doen!

Schaf hier Reminders of him aan om cadeau te geven.

Lees hier mijn recensie. 

Voor de Persoonlijk ontwikkeling liefhebber: Manifesteren kun je leren – Willemijn Welten

En dan als laatste een genre waar ik niet zoveel over deel maar die ik wel kan aanraden… Het genre persoonlijke ontwikkeling. En dan ben ik het laatste jaar helemaal gedoken in het manifesteren en Human design. Omdat ik Human design iets specifieker vind, raad ik je juist aan om dit boek ‘Manifesteren kun je leren’ van Willemijn Welten te geven. Dit is ook wel spiritueel, maar wel iets opener dan Human Design (al kan ik je dat wel aanraden als degene voor wie je het boek koopt al vaker boeken met een spiritueel tintje heeft gelezen). Waardoor het dus weer makkelijker te pakken is en het je daardoor zeker aan het denken kan zetten. Mooi iets om komend jaar in te duiken als de boeken vragen er voor open zou staan:). 

Schaf hier Manifesteren kun je leren aan.

Wedden dat jij tijdens de feestdagen de boekliefhebber te vriend kan houden met deze boeken cadeautips?

Alle linkjes uit deze blog zijn een affiliatie link. Dit houdt in dat zodra jij iets via die link besteld, ik er een klein percentage van krijg. De prijs blijft ten alle tijden hetzelfde.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.