Recensie: It Starts With Us – Colleen Hoover

Jaaa… Het vervolg op It Starts With us aka Nooit meer. Ik heb hem uit en ga je in deze recensie vertellen wat ik van dit nieuwe boek van Colleen Hoover vind!

it starts with us ch

Als je mij al langer volgt dan weet je dat de Colleen Hoover boeken goed vertegenwoordigt zijn in mijn boekenkast. En als je me misschien al wel langer volgt dan weet je dat mijn eerste boek Engelse boek It Ends With Us, de voorganger van It Starts With Us, van Colleen Hoover was. Dus dan kan je je wellicht ook wel voorstellen hoe enthousiast ik was toen deze op de mat viel. En nu, vandaag in deze recensie, ga ik je er met heel veel enthousiasme meer over vertellen. 

Waar gaat It Starts With Us over?

‘It starts with us’ van bestsellerauteur Colleen Hoover is het vervolg op haar TikTok-hit ‘It ends with us’, het aangrijpende liefdesverhaal van Lily en Atlas.

Voor het verhaal van TikTok-hit ‘It ends with us’ begon het allemaal met Atlas, de eerste liefde van Lily waarvan ze dacht dat ze hem nooit meer zou zien, maar die toen plotseling weer voor haar stond. Het eerste deel werd een gigantisch succes, mede door de massale reacties van fans op TikTok. Colleen Hoover geeft de fans nu het aangrijpende verhaal van fan-favorite Atlas. 

Een must-read voor alle Hoover- en ‘It ends with us’-fans!”

 

Wat ik van It Starts With Us vond

Oooh hallelujaaa! Wat was het fijn om weer even helemaal op te gaan in de wereld van Lilly en Atlas. Ik moest even goed graven waar het ook alweer geëindigd was, maar eenmaal na de eerste bladzijde zat ik er al gelijk weer in. Zo mooi hoe Colleen je gelijk weer weet mee te nemen naar die tijd dat ik dat boek las. En dat terwijl ik, ik heb het even teruggezocht, 5 jaar geleden voor het eerst kennis maakte met Lilly en Atlas. Ja love it, maar dat was denk ik wel al duidelijk!

Is It Starts With Us een waardig vervolg?

Heel eerlijk… Ik was ook wel een beetje bang voor dit verhaal. Ik was namelijk zo onder de indruk van It Ends With Us dat ik bang was dat dit boek het niet zou evenaren. En nog een beetje eerlijker; dat deed het ook niet. Het kwam wel in de buurt en het is heeeeel fijn om erachter te komen hoe het met Lilly en Atlas verder is gegaan… Maar hij gaat niet zo mega diep als het eerste deel. Aan de ene kant vond ik het wel jammer, juist omdat ik fan ben van de diepgang die Colleen Hoover in haar boeken kan geven, maar aan de andere kant… Het was ook wel weer gewoon fijn. Fijn om niet continue een brok te moeten doorslikken voor je verder gaat met lezen en het boek weg moeten leggen om überhaupt verder te kunnen, omdat het te veel emoties zijn. Dus in dat laatste geval was dit echt meer dan prima en een waardig vervolg. Ik heb er oprecht van genoten en hoop heeeeeeel stiekem dat ze dit boek (of deze boeken eigenlijk) ooit gaan verfilmen. Maar ja, of het ooit zover komt zal de tijd ons leren!

Lees hier mijn recensie over It Ends With us. 

Schaf hier It Starts With Us aan.

Ik maak in deze blog gebruik van affiliate linkjes.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.