Recensie: Aan de Hand – Sanne Hillemans

Een paar weken geleden kreeg ik het (toen nog) nieuwste Ebook van Sanne Hillemans opgestuurd. En dat was ‘Aan de Hand’, eentje waar ik wel heel nieuwsgierig naar was na het lezen van Bewaak Mijn Hart. Want daar was ik enthousiast over… Zou ik dat ook zijn over ‘Aan de hand’? Je leest het in mijn recensie!

aan de hand sanne hillemans

Ik hou er van. Van die boeken waar je even helemaal in gezogen wordt. Door het verhaal, door de schrijfstijl en ook door de fijne personages. Ik kan je vast verklappen; dat had dit boek allemaal!

Waar Aan de Hand van Sanne Hillemans over gaat

“Aan de hand is het eerste deel in de spannende serie Alissa en Benjamin van Sanne Hillemans, auteur van Mag ik bij jou en Bewaak mijn hart. Wat een routineklus leek te zijn loopt totaal uit de hand als agent Benjamin Westra Alissa Bastille tegenover zich krijgt. Dit is zeker niet het eerste het beste slachtoffer. Hij probeert grip te krijgen op de zaak: wat heeft ze allemaal meegemaakt en wie is deze vrouw eigenlijk? Maar dan wordt het politiebureau overvallen. Met vooruitziende blik probeert Benjamin Alissa in veiligheid te brengen. Te beginnen met een ontsnapping uit de handen van de overvallers, en eindigend in een achtervolging door Europa. Met wie heeft Alissa zich ingelaten? Kan Benjamin haar helpen? En kan hij voorkomen dat hij wordt meegezogen in de wereld van deze mysterieuze vrouw?”

Wat ik van Aan de Hand vond

Zoals ik in de intro al een beetje vertelde was ik positief enthousiast en vooral nieuwsgierig naar dit boek. Ik oprecht genoten van Sanne vorige boek maar ook een paar jaar geleden Circus Cesaria. Dus ik weet wat ik van haar boeken kan/mag verwachten.

En eerlijk; vanaf het eerste hoofdstuk van Aan de Hand zat ik er gelijk in. Het begint tijdens een verhoor en gelijk wil je daardoor mee weten. Je wilt weten wie deze vrouw is. Maar ook waarom Benjamin zo hard volhoud. En je voelt dat er dingen niet kloppen. En hoe verder je leest… Hoe duidelijker wordt dat er meer speelt én ontstaat. Je leert zowel Alissa als Benjamin steeds beter kennen en gaat ook meer voor ze hopen en meedenken. En dat laatste, dat meedenken, is best lastig als je het niet aan de personages kan doorgeven aangezien het een boek is;).

Het komt er op neer dat Alissa en Benjamin mijn hart hebben gestolen. Ik kon mijn geluk dan ook niet op dat ik eigenlijk gelijk, via Kobo, door zou kunnen in het volgende deel. Het is dat ik nog een andere verplichting heb ivm een blogtour waar ik aan mee doe, maar anders was ik met alle liefde door gegaan in deel twee én drie (hoe lekker is dat, je kan gewoon in 1x door!).

Dus… Of ik je dit boek kan aanraden? Dat is denk ik wel duidelijk; ik ben enthousiast dus ik kan je hem zeker aanraden. En dit is ook zo’n lekker verhaal om tijdens de koudere dagen bij de kerstboom met een warme Chocolademelk te lezen. Dus ja, een dikke vette leestip voor jouw next read!

En lees je liever niet? Dan kun je hem ook luisteren (zo kon ik tijden het autorijden of klusjes in huis gewoon lekker verder met het verhaal, ideaal!)

Schaf hier het Ebook aan van Aan de Hand. (aff link)

Heb jij al eens wat van Sanne Hillemans gelezen?

Dit boek kreeg ik toegestuurd ter recensie.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.