Recensie: Die zomer met jou – Sarah Morgan

Ben je opzoek naar een verhaal waarin relatie struggles, verlies, verandering en hét vinden van een nieuw doel de hoofdrol spelen? Dan is Die Zomer Met Jou, de nieuwe van Sarah Morgan, zeker een boek dat je aan je TBR kunt toevoegen. Ik vertel je er graag meer over.

Die zomer met jou sarah Morgan

Soms heb je van die verhalen die iets meer hebben dan alleen het verhaal van de hoofdrolspelers. Iets waardoor het verhaal zich verder afspeelt zonder dat je aan het lezen bent. Dat had dit verhaal ook. Want ondanks dat ik op momenten niet aan het lezen was, spookte het verhaal continue door mijn hoofd.

Waar Die Zomer Met Jou over gaat

“vluchten voor het feest dat haar familie wil organiseren, en ze vertrekt naar haar vakantiehuis op Cape Cod. Ze kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen, in het huis waar zij en haar echtgenoot ooit verliefd op elkaar werden. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Lily is gestopt met haar studie om haar droom om kunstenaar te worden na te jagen en werkt tijdelijk als schoonmaker. Om geld uit te sparen slaapt ze stiekem in een van de onbewoonde strandhuizen… totdat Cecilia verschijnt.

Al snel ontstaat er een onverwachte en hechte vriendschap tussen de twee vrouwen. Wanneer Todd – Cecilia’s kleinzoon en tevens de man die ooit Lily’s hart brak – zich bij hen voegt, begint een betoverende zomer vol tweede kansen.“

3 verhalen in 1

Ik denk dat je uit mijn kreten hierboven wel kunt halen wat ik er in grote lijnen van vond; ik vond het een heerlijk verhaal waar ik op mijn bedje aan de Spaanse kust doorheen vloog.

Want het had alles; het had drama, levens struggles, goed beschreven omgeving én strand.

De drama van de drie dames die wel het een en het ander met elkaar gemeen hebben maar waardoor je toch drie verschillende verhalen leest, de herkenbare (laten we eerlijk zijn; een relatie (op welke manier dan ook) is niet alleen maar roze geur en maneschijn) relatie perikelen… En het je opnieuw uitvinden van jezelf nadat je jarenlang hebt gedacht dat alles koek en ei was maar het van het een op het andere moment instort. Ja, dit verhaal heeft mij vanaf het begin bezig gehouden.

En ik denk dat deze quote van Cecilia de diepgang van het verhaal wel laat weerzien:

“Beter een paar jaar verspild dan een heel leven.”

Dus wat vond je er van, Fleur?

Ja, ik heb oprecht genoten van deze kennismaking met Sarah Morgan. Ze schrijft heel herkenbaar waardoor ik alles, alsof het een film was, voor me zag. Daardoor (en waarschijnlijk ook het feit dat ik zelf ook op een bedje in de zon lag) vloog ik er doorheen. Dát gecombineerd met een stukje kunst, de nodige levenslessen die je tussen de regels door leest maakt het een fijn boek. Een boek dat ik je zeker kan aanraden tijdens deze vakantie periode òf als je even terug wilt naar een periode waarop jij aan het strand lag!

(Of uiteraard gewoon vanaf het plekje waar je altijd je boek(en) leest, ik ben gewoon nog even in de spaanse vakantiesferen;)).

Dank World Of Romance voor het mede mogelijk maken van deze recensie. Het was een feestje!

Schaf dit heerlijke boek hier aan! (Affiliate linkje)

Dit boek kun je nu al reserveren en is vanaf 12 juni beschikbaar!

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.