About

Welkom,

Wat leuk! Je wilt meer weten over de persoon achter La Bella Fleur! Nou, hoi! Welkom! Ik ben Fleur, inmiddels alweer 26 zomers oud ik ben in het bezit en – meestal – te herkennen aan mijn bos met krullen en bijna altijd wel kleurrijke nagels. In het dagelijkse leven ben ik videomaker en als pedagogisch werker werkzaam in de kinderopvang.

Ik ben naast beste vrienden met mijn vriendinnetjes, vrienden met Netflix, kan ik in een deuk liggen om mijn harige en miauwende viervoeter Lady, vind ik het heerlijk om boeken te lezen en over boeken te schrijven – dúh, anders begin je geen boekenblog – ben ik twee handen op één body met mijn camera’a en kan ik tenslotte (bijna) geen dag zonder een lekkere grote kop thee. Als je nu nog steeds meer wilt weten over wie ik nou eigenlijk ben dan zou ik aanraden om even een uitgebreid rondje te doen op dit blog, want ik weet zeker dat je dan een heel eind komt!

Ps; en anders kun je natuurlijk altijd een reactie achter laten of een mailtje sturen of mij contacten via één van de social media kanalen:-)

Meer LBF?

– Facebook /labellafleurnl

Instagram @labellafleur.nl

Wil je meer weten over mij of La Bella Fleur heb je een tip/idee voor mijn blog ? Laat je vraag/tip/idee achter door een reactie achter te laten of stuur mij een mailtje